Published On: Sri, lip 1st, 2022

Plenkovićev glasnogovornik: Neistine i manipulacije tjednika Nacional oko kandidature za hrvatskog člana Predsjedništva

Glasnogovornik Hrvatske vlade Marko Milić nazvao je neistinom i manipulacijamom tvrdnje tjednika Nacional da premijer Andrej Plenković zagovara kandidaturu mostarskog gradonačelnika Marija Kordića u utrci za hrvatskog člana Predsjedništva BiH umjesto aktualnog čelnika HNS-a BiH Dragana Čovića, piše Večernji.ba.

Takve je navode zanijekao i sam gradonačelnik Kordić.

“Još jedna neistina i manipulacija s ciljem raslojavanja Hrvata u BiH i HNS-a BiH uoči izbora. Pravo pitanje je – u čije ime se to radi?”, rekao je Milić.

Mostarski gradonačelnik Mario Kordić na konferenciji za novinare nazvao je špekulacijama spominjanje njegova imena u kontekstu kandidature za hrvatskog člana Predsjedništva.

“Izbor hrvatskog člana, to će biti prijedlog HNS-a, tako da sve ovo spada u špekulacije. Vjerujte mi, nikakvih razgovora o toj temi nije bilo”, rekao je Kordić.

Tjednik Nacional objavio je kako hrvatski premijer Andrej Plenković podupire kandidaturu Marija Kordića u utrci za hrvatskog člana Predsjedništva umjesto aktualnog čelnika HNS-a BiH Dragana Čovića.

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Nisam kriv
Nisam kriv
1 mjesec prije

Hrvatska vlada nije imala glasnogovornika dok nije dovoljno izdastao ovaj punoglavac od YuoMilića istina čekali smo ga da završi fakultet pa stažiranje u Briselu, za to vrijeme puno mladi Hrvata većeg kapaciteta je trajno napravilo zemlju!

Nisam kriv
Nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Nisam kriv
1 mjesec prije

YugoMilića pardon !

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

Ah,ja mislio da podupire Daria.🤭🤔
Kad ono Mario.🙄
Uzepeovci,vama su ovi Kordici vec nanijeli dovoljno zla,obiljezili vas uzepeom za sva vremena,pokusajte sa gosp Komsicem na izborima,budite jednom ljudi,rijesite se vise tog naslijedja Rafaela i Mate.

Nisam kriv
Nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

Balinče ti ne znaš misliti za tebe je sve izmišljeno !