Published On: Pon, srp 26th, 2021

Plenković ugodno iznenađen Kajinovim pohvalama: “Ovo nije uobičajeno. Čak nas ni oni naši tako ne hvale”

Premijer Andrej Plenković danas boravi u Istarskoj županiji, gdje između ostalog sudjeluje u svečanosti puštanja u promet punog profila dijela Istarskog ipsilona. Prije toga susreo se s gradonačelnikom Buzeta Damirom Kajinom, koji je za Vladu imao samo riječi hvale

Damir Kajin, gradonačelnik Buzeta, nahvalio je premijera Andreja Plenkovića nakon njihova sastanka.

‘Suradnja s njegovom Vladom je fantastična, nemam riječi pohvala kojima bih se mogao izraziti. Jedino što hvalim više to su moje pročelnice, njihove radnice i radnike, direktorice. Doista zahvaljujem premijeru, mislim da smo otvorili dobru priču oko buzetskog Cimosa, ali i neke druge gospodarske grane. Idemo u velike investicije u cestovnoj infrastrukturi, što sigurno ne bismo mogli bez ministastva gospodina Butkovića’, rekao je Kajin na konferenciji za novinare, prenosi Dnevnik Nove TV.

Premijeru je Kajin poručio da bude još rigorozniji što se tiče epidemioloških mjera. ‘Moramo sačuvati sezonu. Buzetsko gospodarstvo putem Covid mjera povuklo je više od četiri milijuna eura, to je ogroman novac i netko se morao izboriti da se u ovim uvjetima može izaći u susret našim gospodarstvenicima’, rekao je Kajin.

‘Damir je to premijerski kazao, sve se slažem’, našalio se Plenković pred novinarima. ‘Puno si nas nahvalio, ovo nije uobičajeno. Čak nas ni oni naši tako ne hvale’, rekao je Plenković.

Premijer je, komentirajući potvrdu hrvatskog plana oporavka i otpornosti vrijednog 47,5 milijardi kuna, rekao da je to ogroman poticaj i ohrabrenje. ‘Hrvatska je tu prošla zaista sjajno u odnosu na druge članice. Iskoristit ćemo šansu da do 2026. godine to potakne rast hrvatskog gospodarstva’, rekao je Plenković.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x