Published On: Čet, tra 6th, 2017

Plenković: Joj Maras, poslije ćemo razgovarati na kavi, prvak svijeta si na Fejsu, najjači si

U SABORU u ovim trenucima i dalje traje rasprava o Zakonu o izvanrednoj upravi, saborski zastupnici upućuju pitanja i komentare premijeru Andreju Plenkoviću.

Nakon što se u raspravi Plenkoviću prvi obratio Gordan Maras, koji je kazao kako je HDZ “pupčanom vrpcom povezan s Agrokorom”, Plenković je žestoko reagirao na Marasove optužbe.

“Hrvatska javnost, i većina ništa drugo od vas nije očekivala. Postajete šampion demagogije. Reći javnosti da je ovo zakon o Agrokoru. Jeste li pročitali zakon? Ako jeste, imate problem razumijevanja, logike i ozbiljnosti situacije u kojoj se Hrvatska nalazi. Moja vlada nije primila nijedne kune ni od Agrokora, ni od povezanih kompanija.

Marić se izuzeo od svih odluka u ovom slučaju. Prestanite s demagogijom, i ne odnosite raspravu u ono što je nebitno. Ovaj je zakon bitan za hrvatsko gospodarstvo i za to hoćete li i vi dobiti plaću sutra. Kao i radnici Konzuma. Hoće li na kioscima Tiska biti hrvatske novine. Prestanite s insinuacijama”, odgovorio mu je Plenković.

Nastavak prepucavanja

No, prepucavanje Plenkovića i Marasa nije se zaustavilo na tome. Maras je nastavio Plenkoviću dobacivati iz klupe, čime je izazvao i novu reakciju Plenkovića.

“Joj Maras, poslije ćemo razgovarati na kavi, prvak svijeta si na Twitteru i Facebooku, najjači si”, rekao je Plenković Marasu.