Published On: Pet, velj 25th, 2022

PLAN: Prisiliti vodstvo da potpiše sporazum prijeteći većim brojem mrtvih civila

Ukrajinski mediji prenose navodni plan Rusije za osvajanje Kijeva. Pozivaju se na izvore iz ukrajinskih obavještajnih službi.

Navodni plan sadrži nekoliko faza:

Pojačati napade duž granice, tako da vojnici napuste Kijev.

Zauzeti jednu od zračnih luka u Kijevu (Prema operativnom planu Ruske Federacije, do 2000 specijalaca planira zauzeti zračnu luku u Kijevu s lakim oklopnim vozilima i redovitim naoružanjem – oklopni transporteri, automobili. Operacijom slijetanja upravljat će se iz zrakoplova A-50 u zračnom prostoru Bjelorusije i Rusije. Prvi dio slijetanja može doći iz Bjelorusije helikopterom ili lakim zrakoplovom).

Organizirati palež i pljačku kako bi se stvorilo još više panike.

Cyber napad na vladine web stranice.

Stvaranje još panike kako bi se stvorile “nekontrolirane kolone izbjeglica” iz Kijeva kako bi blokirali autoceste i ometali kretanje ukrajinskih vojnika.

Osvajanje vladinih zgrada.

”Željeni cilj – Uhvatiti vodstvo države i prisiliti ih da potpišu mirovni sporazum pod ruskim uvjetima, prijeteći velikim brojem mrtvih cvila. Čak i ako dio vodstva zemlje bude evakuiran, neki proruski političari moći će ”preuzeti odgovornost” i potpisati dokumente

Rezultat – Ukrajina se može podijeliti na dva dijela, poput istočne i zapadne Njemačke”, navode ukrajinski mediji tvrdnje obavještajne službe, prenosi Index.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
4 mjeseci prije

Tipično za Putina. Prijeti ubijanjem večeg broja civila.