Published On: Ned, svi 14th, 2017

Pjesma na dar za Majčin dan „Mama hvala ti za sve“

B-Stars je vokalno-plesna grupa koja djeluje u sklopu plesnog studija B-Dance.

Grupa je zamišljena na način da se glazbeni program ostvaruje njegujući dječju glazbenu i scensku kreativnost, glazbenu pedagogiju te popularizira glazbenu umjetnost kroz pjevanje i ples. “Mama hvala ti za sve” naziv je njihove nove skladbe koju su izveli na ovogodišnjim Malim melodijama Mostara i osvojili nagradu za najbolji scenski nastup.

Pjesmu autorski – stihove, glazbu i aranžman – potpisuje voditeljica grupe Željka Zovko koja je ujedno otpjevala i prateće vokale.

Pjesma „Mama hvala ti za sve“ je pjesma koju sam posvetila svojoj mami, ali je ujedno i svojevrstan poklon svim majkama za Majčin dan.

Od prvog trenutka kad su B-Starsice čule pjesmu izrazito im je prirasla srcu.” izjavila je Željka. Također, Željka je istaknula kako je za pjesmu urađen i video spot koji je sniman na više lokacija u staroj tvrđavi Počitelja i okolici čiju režiju potpisuje Goran Popović, a snimanje i montiranje odradila je Daniela Antičić, prenosi Večernji list

Inače, članice ove grupe nastupaju na raznim dječjim festivalima, koncertima, glazbeno-scenskim programima, te su im nastupi uvijek popraćeni originalnim i prigodnim koreografijama. Trenutno se spremaju za jedan od najvećih dječjih festivala u BiH Lino fest u Sarajevu kojemu se jako raduju, priopćeno je iz B-Dancea.