Published On: Uto, pro 10th, 2019

Pita Fra Kradibor Milas što bi bilo da je MMSofru imenovao Čović, bi li nastala tolika Bukača? On tvrdi da ne bi. Mi tvrdimo da bi nastala 10 puta veća

Evo što bi bilo:

  • Sve sarajevske televizije plus portali plus imbex.hr u RH bi objavile naslov “SKANDAL: Čović islamofob gura ženu koja mrzi sve bošnjačko, bez diplome, u diplomaciju. Bez ikavkvog diplomatskog iskustva. Dakle ne bi bilo najveće cenzure u povijesti Balkana. Cenzure kojoj upravo svjedočimo. Almedin Šišić bi čupao kosu od sreće i prijeti0 kako će joj “Oderati guzove”.  Bljesak bi stavljao pompozne naslove. Tipa “Ode mala s Trebižata u Prag”
  • Od Bosne Slobodne Senada žena, stanovita Danka, ako bi ju dečko iz teretane pušćio malo sa sprava,  po Pragu bi radila peticije protiv MMSofre. Uvjeravala bi Srbe u Pragu da im dolazi Ustašica. Potom bi te peticije otišle na stol češkog MVP-a.
  • Suljagić bi tvitao da je MMSofra ubojica američke djece, čuvar iz Dretelja i fašistica koja je veličala Ustaše i izrugivala cijeli jedan narod kao “Osunetlije”. A državu nazivala PičkomOdDržave.  Potom bi na sudu kmečao da to nije bio njegov tviter.
  • Skupina uglednih intelektualaca plus Slavo Kukić i Senad Pećanin + 5 džepnih podguznih bošnjačkih fratrizana koje hairli nacionalizam izvadi po potrebi, kad treba pucati po Hrvatima, potpisali bi peticiju u kojoj bi od US ambasade zatražili da zaustavi njeno imenovanje u Češkoj. Halal Slavo bi potom akademskim rječnikom rekao “ako pitate mene neće to ljubuško govno smrditi po Češkama”
  • Fra Kradibor Milas, u tanašnosti svog oholog karaktera, po nekim pečalbama Austrije, od sreće bi masturbirao. On se tako rado veseli ljudskim nesrećama. I voli drugima da uzima mjeru. I sudi. Tipično fratrizanski. Može on iz habeta. Al neće habet s njega.
  • US i UK ambasador bi se pravili glupi. Nema šanse da bi stali u zaštitu Čovićeve ambasadorice , koja bi u međuvremenu primila na tisuće prijetnji islamista, koji bi joj prijetili silovanjem a Čoviću nabijanjem na kolac. Borka Rudić bi na to sve kazala “gluho bilo” a možda i “ma hajte”.
  • Bakir Alispahić, bivši šef AID-a samo bi se slatko iz pozadine smijao. Safa Oručević bi častio Bakira večerom. Kao i Perkovića, bivšeg čovjek UZP-a. Koji bi mu dilao interne informacije iz MVP-a.
  • Hrvatski odgovori tipa Brkići i Grubeše, za svo to vrijeme, dok bi Duboka država derala kožu MMSofri, kategorički bi gledali u nebo. Osim kad gledaju u ćevape.

Fra Kradibor ne razumije da Čoviću ne smije na pamet pasti ono što pada Komšiću. Imenovati ljude protuzakonitio, recimo bez diploma.

A što bi to Fra Smrado, ili Fra Krado, postmodernistički dadaist teologije i usamljeni reformist tvrdog crkvenog morala, morao znati, u pauzama dok zagovara seksualne slobode i pravo na razvod kao čin hrabrosti? Pa zato što želi biti svakom loncu poklopac.

Ako je to već odlučio, morao bi dakle znati da Komšokradica treći put harači hr kvotu diplomacije, koja se zbog Komšića nikad nije uspjela niti etablirati niti staviti u pogon. Da je trgujući tim utjecajem slao u diplomacije potpune idiote. O kojima Fra Dadaist nikada pisao nije.

Morao bi znati da devetu godinu Jazavac naše pare troši, naš narod ponižava i ustavnu otimačinu bije. Da je pristanak na to da budeš imenovan od strane njega, najprizemniji ljudski čin. Ako ti je iti malo stalo do tvog naroda.I kako je , iz te pozicije, otete, hrvatske, prodao zapadu priču  da je naprednjak. Pa mu je dopušteno  imenovati i mrtvog povratnika iz Sirije za konzula u Gratzu. S državljanstvom Jordana.

Bio bi nekako red da momak koji je nekad jecao nad hrvatskim pravom u BIH malo zastane i pokuša svijet sagledati van vlastite isperpetuirane traume. Ne vrti se sve oko njegove emocije. Svi smo nekad doživjeli nepravdu. Bio bi kažemo red. I hijene nekad prepoznaju što je red.

*Napomena: Ova permutacija imena u Kradibor nije bezveze. Moralist je svojedobno krao tuđe priče koje bi potpisivao svojim imenom, pa potom dobijao književne nagrade po WHFestima. Mi smo tada smirivali stvarnog autora da ga ne tuži, jer eto fratar je tek bio krenuo u svećeničke vode. Smatrali smo da je to naša dužnost. Nismo mi pojma tada imali što je fratrizanska sekta. I koliko je duga njihova tradicija laži, obmana, izdaje i pucanja u ovaj narod.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare