Published On: Wed, Dec 18th, 2013

PISMO ČITATELJA: Nikolu Krešića za novog direktora Aluminija d.d. Mostar!

Dragi čitatelji, kao što znate generalni direktor Nikola Krešić je prije par mjeseci blokirao račune tvrtke Aluminij d.d. Mostar. A prije par dana dobio je nagradu za najboljeg mendžera 2013 godine.
Umjesto da se ta nagrada dodjeli gospodinu Ivi Bradvici što dobiva sijede kako bi spasio jedinog giganta u regiji, to je dobio Nikola (neću reći gospodin jer ne zaslužuje. Nadam se da se slažeš čitatelju s mnom).

Vidimo da je se Prof. Vjekoslav Domljan kandidirao za direktora Aluminija. Ma kakav Vjeko. Tko je on. Kakva njegova međunarodna priznanja. Kakva njegova jedina poštena titula profesora u državi. Tko je Prof. Vjeko pored Nikole.

Dok je profesor uz gospodina Ivu imao konzultacije s profesorima iz Splita, spašavao i imao neprospavane noći oko Aluminija, Nikola je imao relax ručkove u Romanci-Bišće polje. I smišljao podvalu kako da poveća struju Aluminiju s 57 na 65 eura/MWh.

I dolazimo do pohvale Nikole. Moja ustanova je ostvarila profit od cca 70 milijuna maraka ove godine. Imali smo odličnu hidrološku godinu. Dobro tko je zaslužan za tih 70 milijuna, ti ili Bog koji nas jedini drži, šalje kišu, da ne povećaš struju, seljačino Čapljinska. Pu…
Imali ste 70 milijuna, a uvalili ste Aluminij u -50 milijuna maraka. To je naš Nikola pravi pravaš. Ups, on je izdao Jurišića i otišao generalu. Kao i njegov brat Stjepan.

I na kraju zašto ne uzeti Nikolu za direktora Aluminija. Gospodin Vjeko i gospodin Ivo ne znaju kako upravljati iako se jako jako trude, a Nikola relax sjedi i ima profit 70 milijuna maraka. Ma dajte Nikola je budala.

Gospodine Profesore Vjeko, radnici JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar drže Vam “fige” i da možemo glasati u izboru direktora Aluminija glasali bismo za Vas.

Radnici Elektroprivrede ovim putem žele zamoliti Nadzorni odbor Aluminija da dignu ruke za gospodina Vjekoslava Domljana.

Isto tako pozivamo Nezavisni sindikat Aluminija da svu pažnju i snagu usmjeri ka gospodinu Vjekoslavu Domljanu.

Radnici JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar