Pijani prof. Grebo sudjelovao u tuči s navijačima Širokog Brijega

Sinoć je nakon revanš utakmice finala Kupa BiH između Širokog Brijega i Željezničara došlo do incidenta u kafiću na Pecari u kojoj je sudjelovao profesor Zdravko Grebo.

Te informacije, kako tvrdi Source.ba, potvrdio je i MUP-a Zapadnohercegovačke županije, a jedan on glavnih sudionika u incidentu je prof.Grebo.

– Sinoć oko 22:20 u ugostiteljskom objektu „Bijelo-plavi“, u sklopu stadiona Pecara, je došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom i naročito drskim ponašanjem“, potvrđeno je za Source.ba portal iz MUP-a ZHŽ-a.

Navodno je profesor Grebo u verbalnoj prepirci prozvao navijače Širokog Brijega, nakon čega mu je jedan od njih prišao te ga snažno udario šakom u lice.

Kako prenosi Source.ba radi se o I.P. (1979.).

Osoba sa inicijalima P.Č. je prišla u zaštitu Grebi, pa je i on dobio udarac.

Nakon toga policija j je privela sve sudionike incidenta., a profesor Zdravko Grebo je zadržan u Policijskoj upravi Široki Brijeg, gdje je i prenoćio, a danas je pušten na slobodu.

Izvor iz MUP-a HNŽ-a su potvrdili kako je profesor Grebo bio u izuzetno pijanom stanju, naime izmjerena su mu 3,66 promila alkohola u krvi. (Dnevnik.ba)