Published On: Pon, velj. 18th, 2019

Pijani Nijemac odgovarat će za dvostruko ubojstvo

Šaban Šaulić je u prometnoj nesreći poginuo u Njemačkoj vraćajući se sa svog posljednjeg nastupa.

Pjevač Šaban Šaulić u nedjelju, 17. veljače, preminuo je nakon prometne nesreće u Njemačkoj, a protiv njemačkog državljanina koji je sudjelovao u udesu podnesena je prijava za ubojstvo dvije osobe, prenosi Kurir.rs.

Šaban Šaulić je u prometnoj nesreći poginuo u Njemačkoj vraćajući se sa svog posljednjeg nastupa. Automobil u kojem se vozio udario je drugi, kojim je upravljao njemački državljanin, koji je bio pod utjecajem alkohola, a tamošnja policija priopćila je danas da je preminuo i Mirsad Kerić (43), vozač automobila u kojem je život jučer izgubio Šaban.

– Protiv vozača koji je vozio automobil koji se zakucao u onaj u kojem je bio Šaulić podnesena je službena kaznena prijava – istaknuo je izvor upućen u službenu istragu, pa dodao:

– Tereti se za ubojstvo jer su preminule dvije osobe. Državni tužitelj je preuzeo slučaj.

Podsjetimo, Šaban je helikopterom je dopremljen do bolnice. Obitelj je pričala s doktoricom koja ga je reanimirala, a imao je maksimalni tretman kada je medicinska pomoć u pitanju.

To je jedna od najboljih bolnica u ovom dijelu Njemačke u koju je prebačen. Ta srčana aorta je bila smrtonosna i reanimacija je trajala dva i pol sata. Nažalost, Šaban Šaulić nije preživio.