Published On: Tue, Oct 22nd, 2013

PETA GODIŠNJICA SNS-A Nikolić: BiH ne diramo, Republiku Srpsku ne damo

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da Srbija ide ka EU , ali da se ne odriče Kosova , te poručio da ” Srbija ne dira BiH , ali da ne da Republiku Srpsku ” . ” BiH ne diramo , a Republiku Srpsku ne damo ” , rekao je Nikolić , obraćajući se kao gost na skupu povodom pet godina postojanja Srpske napredne stranke / SNS / , kojem su prisustvovali i predsjednik entiteta RS Milorad Dodik i premijerka entitetske vlade Željka Cvijanović .

Nikolić , koji je osnivač SNS – a , rekao je da je ” Srbija danas poštovan i kredibilan sugovornik svugdje u svijetu i da njezin europski put više nitko ne dovodi u pitanje ” .

On je naglasio da se u Srbiji ” uvodi red i rad i da nitko ne dovodi europski put Srbije u pitanje ” .

Nikolić , koji je izašao iz SNS – a nakon što je postao predsjednik Srbije , rekao je da su počele ekonomske reforme i da su sve afere otvorene , ali da današnji uspjeh mora biti još veći da bi građani živjeli bolje .

On je napomenuo da je zatražio da se vinovnici koji su doveli do teške ekonomske situacije u zemlji privedu pravdi i da se građanima Srbije vrati oteti novac .

” Naša zemlja je namučeno , ali bogata resursima . Imali smo nesreću da su je vodili pojedinci sa lošim namjerama … Moramo stvoriti uvjete da ne izumremo kao nacija ” , poručio je Nikolić .

( Vijesti.ba / Srna )