Published On: Pet, lip 25th, 2021

Perez: Kunem se u unučad da nisam pročitao Zidaneovo oproštajno pismo

Prvi čovjek Real Madrida Florentino Perez kaže da se Sergio Ramos uvijek može vratiti u klub jer je to njegova druga kuća, a dodao je i to da je uradio sve da Zinedine Zidane ostane na klupi Kraljevskog kluba.

Perez je rekao da je Ramos imao rok da odgovori na ponudu za novi ugovor, a što se tiče Zidanea, na zanimljiv način je rekao da nije pročitao njegovo oproštajno pismo.

“Volim Ramosa kao sina, doveo sam ga 2005. godine, a prije toga nikada nisam bio na konferenciji za medije s nekim igračem. Zaista imam samo divljenje za njega, postao je i ostat će legenda Real Madrida. Ponudili smo mu ugovor i imao je rok da odgovori, a na kraju ga nije prihvatio. Ovo je njegova kuća i uvijek se u nju može vratiti”, rekao je Perez i nastavio:

“Što se tiče Zidanea, njega dobro poznajem i znam da je ovo bila teška godina. Borio sam se da ostane, a kunem se u unučad da nisam pročitao njegovo oproštajno pismo. Nije ga on napisao, a ja mu želim sve najbolje.”

Dalje je rekao da se u Real vratio jer nije mogao gledati klub kako propada i ide ispod svojih principa, a kaže da mu je dovođenje Luisa Figa u klub tada donijelo pobjedu na izborima.

Također je rekao da ga je otac naučio vrijednostima koje nosi Real i da će u vezi s klubom pamtiti samo lijepe trenutke, a za kraj je dodao da Superliga neće tek tako nestati i da UEFA jednostavno mora napraviti atraktivnije takmičenje.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x