Published On: Uto, velj 15th, 2022

Pepe napravio nešto što je neviđeno na nogometnim terenima. Prijeti mu kraj karijere

Derbi dvije vodeće momčadi portugalskog prvenstva Porta i Sportinga (2:2) u devetoj je minuti sudačke nadoknade donio kaos i opću tučnjavu na terenu zbog kojih je čak pet igrača isključeno. U kaosu su sudjelovali gotovo svi igrači na terenu, a kao i uvijek, najratoborniji je bio čuveni Pepe, koji je također isključen.

Zbog samog crvenog kartona Pepeu prijete do dvije utakmice suspenzije, ali ono što je napravio tijekom jedne gužve moglo bi mu donijeti brutalnu kaznu, a s obzirom na to da je u 39. godini portugalski mediji misle da bi mu to moglo čak i okončati karijeru.

Naime, prema navodima portugalskih medija, Pepe je pokušao od suca sakriti metak koji je bačen s tribine na kojoj su bili navijači Porta. Igrač Sportinga Ricardo Esgaio je vidio da je Pepe podigao metak s travnjaka i tražio je od suca da ga uzme. No tada je rasprava završila samo žutim kartonom za igrača Sportinga,

Ipak, Pepe na kraju nije uspio sakriti metak i morao ga je predati sucu, koji ga je predao delegatu, a ovaj je sve unio u zapisnik. Sada se čeka konačni izvještaj o događanjima na terenu. To će na kraju i odrediti kaznu za Pepea, a list Record tvrdi da bi ovaj incident uz napad na Huga Vianu na terenu legendarnog braniča mogao koštati kazne između dva mjeseca i dvije godine zabrane nastupa./HMS/

guest
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
opet
opet
3 mjeseci prije

Šta je uradio?! rekao da ” vakcine” ubijaju sportaše i sport?

Dončo
Dončo
3 mjeseci prije

Kakav ba metak? Neko pucao? Neko metkom u vugla gađao sudiju? Metak je tako uobičajen predmet na fudbalskim utakmicama, jelde?

Anonimac
Anonimac
3 mjeseci prije

Pepe je uvjek bio i ostao krkan i grubijan na terenu. Za tu svrhu je kupovan cijelu njegovu karijeru. Smeće od čovjeka i igrača.

AC/DC
AC/DC
3 mjeseci prije

Moj prvi izbor je HRS!
Ali Čovke mi je drag samo zato što ga “patrioti” toliko mrze!
Nešto mora bit dobro u njemu dok “patrioti”
počinju balit već na njegovu sliku!

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
3 mjeseci prije

Odnosi se na drugi komentar🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Janez
Janez
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
3 mjeseci prije

Da je bilo kod nas skupio bi cijeli reedenik meetaka.

Janez
Janez
3 mjeseci prije

Jel to peepe eescobar?