Published On: Uto, svi 25th, 2021

Penava: Došlo je vrijeme da djeca više ne idu u odvojene škole i vrtiće

Ivan Penava kandidat za gradonačelnika Vukovara, za HRT je rekao da je 2200 glasova premoći u prvom krugu lokalnih izbora velika razlika s obzirom na njegova protukandidata Nikolu Mažara (HDZ).

“Slogan moje kampanje bio je ‘Vukovar zna zašto’ – godine rada, borbenosti, davanja sebe za ovaj grad i brojni iskoraci”, rekao je pa dodao kako je njegov mandat bio bez ijedne afere i optužbe. “To su moje reference i znao sam da će to građani cijeniti”, rekao je Penava.

Iako Penava tvrdi da je “njegov mandat bio bez ijedne afere i optužbe”, to nije točno.

Index je u ožujku ove godine pobrojio niz Penavinih afera.

“Mediji šire destrukcije”

“Ako dobijem još jedan mandat, očekuje me ujedinjavanje odvojenih škola i vrtića. Znam da će se tomu protiviti HDZ i SDSS, ali znam da će to većina građana Vukovara od mene očekivati”, rekao je pa dodao kako je došlo vrijeme da djeca više ne idu u odvojene škole i vrtiće te da će to što misli staviti u 3. mandatu na prvo mjesto na listi prioriteta.

“Svaki projekt koji vodi boljitku građana Vukovara za nas će biti poželjan i prihvatljiv, a to je način na koji smo funkcionirali i proteklih 7 godina, a tako ćemo nastaviti i u iduće 4 godine. O svom protukandidatu Mažaru imam dobro mišljenje”, rekao je te optužio medije da “šire destrukcije”.

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x