Published On: Pet, tra 28th, 2017

Pedofil se javio curici s bolesnim željama, njena mama ga zauvijek uništila

Jedna je britanska mama uhvatila pedofila koji je slao poruke njenoj desetgodišnjoj kćeri te mu se odlučila osvetiti.

Muškarac navodno živi na Floridi, a djevojčici je poslao poruku i zahtjev za prijateljstvom na Facebooku te je tražio da mu pošalje svoje gole fotografije. Nasreću, majka djevojčice strogo kontrolira njenu upotrebu društvenih mreža i njegov bolesni zahtjev nije joj promakao.

Sve je započelo kad je neimenovani muškarac zatražio od djevojčice da mu pošalje svoje fotografije, na što je ga je ona pitala želi li da mu pošalje selfie.

“Zapravo želim drugu vrstu fotografija. Da ti budeš na njima, ali da ne fotografiraš lice”, napisao je.

Svjesna što joj je majka govorila, malena mu je napisala: “Ne mogu napraviti to, imam samo deset godina”.

Pedofil nije odustajao.

“Naravno da možeš, to će biti naša tajna”, napisao joj je.

“Što ako mama sazna, bit ću u problemima”, napisala je ona, a on je odgovorio najstarijom rečenicom pedofila: “Neće saznati, ja joj neću reći, a ni ti joj nećeš reći”.

Mobitel je preuzela mama

Tu je njihov razgovor stao, a mobitel je preuzela njena mama kako bi provjerila što se događa. Užasnula se kad je vidjela što je nepoznati muškarac pisao njenom djetetu.

“Moja kći je zbilja zrela za svoje godine i zna da mi mora reći ako joj se javi netko nepoznat. Ima Facebook i druge društvene mreže, samo zato što ih imaju svi njeni prijatelji i na njima igraju igrice. Brinemo se da je sve pod našom kontrolom, a ako joj zahtjev pošalje netko nepoznat mora mi reći”, objasnila je majka, piše Unilad.

Djevojčici je nepoznati muškarac najprije pristupio na stranici Live.me gdje joj je poslao poruku.

“Tražio ju je da mu pokaže svoj trbuh, no ona je pametna i nije pala na to. Objavila sam taj njihov razgovor kako bih pokazala što ti ljudi govore curicama i pobrinula se da ‘Daniel’ to više ne napravi nekom drugom djetetu”, dodala je majka.

Odlučila se javiti muškarcu i uhvatiti ga usred svega. Ne znajući tko mu se javlja, on je nastavio:

“Bit će zabavno, reći ću ti što točno želim vidjeti i ti ćeš mi to pokazati. Želim da digneš majicu i grudnjak i fotkaš se”, napisao je.

“Nemam grudnjak, njih nose starije cure”, napisala je majka nadajući se da će on shvatiti da je njena kći zbilja malena.

S krivom mamom se zajebava”

To ga nije omelo.

“Onda samo digni majicu i fotkaj se”, napisao.

Nakon toga žena se više nije mogla dopisivati s njim te je snimke njihovog razgovora objavila na Facebooku, na svim mogućim mjestima.

“Ovaj gad misli da je u redu pisati curicama i tražiti pod njih gole fotografije. Ne kad ja pazim na svoju kćer, s krivom mamom si se našao zajebavati. Poslala sam ovo svim tvojim prijateljima, lokalnom šerifu na Floridi, u svim grupama u kojima se prodaju stvari na Floridi. Nadam se će te objesiti, utopiti i jebeno raščetvoriti. Tko god mu se želi javiti slobodno i podijelite ovo”, napisala je.