Published On: Uto, stu 9th, 2021

Par kažnjen zbog seksa na crkvenom oltaru, crkva očišćena svetom vodicom

Oltar u crkvi Svetog Mihaela u belgijskom gradu Bri je ovog vikenda poprskana svetom vodicom, kako bi crkva povratila stari sjaj nakon što je u njoj snimljen seks video.

Prošle nedjelje, lokalna policija je pokrenula istragu zbog eksplicitnog snimka, na kome se vide muškarac i žena koji imaju odnose na crkvenom oltaru, a koji je osvanuo na društvenim mrežama, prenosi Brussels Times.

„Intimnost koja se dogodila u našoj crkvi je objavljena javno i počela kružiti u medijima. Na ovaj način je i crkvi i oltaru nanesena nepravda. Mjesto gdje se odaje počast Bogu je oskvrnavljeno, a mnogi vjernici su šokirani“, izjavio je svećenik Jak Jansen za lokalni radio, prenosi N1.

Na prijedlog vjernika i biskupije, u crkvi je održana molitva, a oltar je poprskan svetom vodicom, kako bi se vratila istinska svrha crkvene zgrade.

U međuvremenu je par s videa pronađen i ispitani su u policiji, prenijeli su lokalni mediji. Oni su optuženi za dva dijela – neprikladno ponašanje na javnom mjestu i distribuiranje pornografskog materijala. Oni su priznali krivnju i već su izvedeni pred suca.

Sudija za prekršaje je ih proglasio krivim i određena im je mjera – morat će da pohađati kurs koji će ih navesti da razmisle o svojim djelima i njihovom utjecaju./HMS/

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Burek4All
Burek4All
27 dana prije

mislim da će izmišljeni Bog progledati kroz prste nakon svete vodice – tolerantan je On… Koje budale su vjernici…

Dunja
Dunja
27 dana prije

Ja sramote bmti…