Subota, 13 srpnja, 2024

PAPIN EGZORCIST OTKRIO: Vatikanska policija kidnapirala djevojčicu radi seks zabava

Must Read

Tinejdžerka Emanuela Orlandi čiji je nestanak 1983. godine ostao misterija čitavih 30 godina, bila je oteta da bi bila iskorištena na seks zabavama pripadnika vatikanske policije i stranih diplomata, tvrdi vodeći egzorcist rimokatoličke crkve.

Vatikanska policija kidnapovala djevojčicu radi seks zabava

Otac Gabrijel Amort (85), koga je pokojni papa Ivan Pavao  Drugi proglasio glavnim egzorcistom Vatikana, tvrdi da je tada 15-godišnja Emanuela Orlandi, koja je u ljeto 1983. godine oteta na ulici u centru Rima, kasnije ubijena i zakopana.

U najnovijem preokretu u okviru decenijske misterije, on iznosi svoje uvjerenje da su je prisiljavali da sudjeluje  u razvratnim zabavama.

“Bio je to zločin sa seksualnim motivom. Vatikanski murijaci regrutirali  su djevojke za zabave. Među uzvanicima nalazilo se diplomatsko osoblje strane ambasade pri Svetoj stolici. Mislim da je Emanuela završila kao žrtva tog kruga”, objašnjava otac Amort, počasni predsjednik Međunarodne asocijacije egzorcista.

Već tri desetljeća  u Italiji se nagađa tko je izvršio otmicu mlade Emanuele, inače kćerke službenika zaposlenog u Vatikanu. Neki su tvrdili da je kidnapiranje izvršio Enriko de Pedis, vođa poznate kriminalne organizacije, koji je na taj način želio da izvrši pritisak na Vatikan i natjera sjedište pape da mu vrati novac koji im je pozajmio.

Po drugoj teoriji, djevojčica je oteta kako bi poslužila kao predmet trgovine u zamjenu za puštanje Mehmeta Ali Agdže iz zatvora, turskog zločinca koji je, navodno po nalogu KGB, pokušao atentat na papu Ivana  Pavla Drugog 1981. godine.

Međutim, otac Amort odbacuje “međunarodne dimenzije” ovog zločina, rekavši da je i vatikanski arhivar takođe došao do zaključka da je Emanuela kidnapirana  radi  seks zabava.

Otvorili grob mafijaša koga povezuju sa otmicom djevojčice

Prošlog mjeseca je uz dozvolu Vatikana otvoren grob u kome je 1990. godine sahranjen Enriko de Pedis, vođa poznate kriminalne organizacije, ubijen u zasjedi, a čije ime je na nadgrobnoj ploči ugravirano od dijamanata, poslije anonimnog poziva u TV emisiji o nestalim licima, koji je rekao da će se zagonetka oko Emanuelinog nestanka riješiti “ako se otvori De Pedisov grob”.

U grobnici staroj 200 godina pronađeno je nekoliko kutija sa kostima koje su trenutno na forenzičkom ispitivanju. De Pedisova djevojka u trenutku Emanueline otmice, Sabrina Minardi, izjavila je prije četiri godine, da iza otmice stoji pokojni Pol Marčinkus, kontroverzni direktor Vatikanske banke.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Otvoreno balkansko biciklističko prvenstvo na Blidinju

Organizatori manifestacije Blidinje Bike Festival, koja je danas sedmu godinu zaredom, prvi put kao događaj više razine odnosno kao...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -