Published On: Pon, svi 13th, 2013

P.R. SVINJARIJA: Kerum si zalijepio pršut na glavu

Na Facebook stranici Splitski đir objavljena je fotografija splitskog gradonačelnika Željka Keruma sa zanimljivim dodatkom na glavi

Naime, izuzetno raspoložen Kerum zalijepio je šnitu pršuta na čelo. Ovo je samo još jedan kamenčić u mozaiku vijesti o Kerumu proteklih tjedana. Posljednju sablazan izazvao je prije dva dana kada je izbjegao sučeljavanje s protukandidatima na Rivi. Umjesto toga, on se iskrcao sa svojom svitom i glazbenom pratnjom s jahte po povratku s Hvara.Ivo Baldasar je izjavio da će aktualnog gradonačelnika, kada ga zamijeni, angažirati da zabavlja turiste na kruzerima.  ‘Talent zabavljača je pokazao i ovim performansom’, našalio se Baldasar.
Vjeko Ivanišević je ponašanje gradonačelnika opisao kao skandalozno i sramotno. ‘Ovakvo ponašanje je sramota i krajnji izraz bahatosti. U vremenima kada ljudi kopaju po kontejnerima, on ispred gladnog jede sendvič. A za sebe govori da je čovik iz naroda! Ma, tko može uopće komentirati takvo poseljačenje jednog povijesnog grada’, ljutito je izjavio Ivanišević.S druge strane, Kerum tvrdi da se nema s kime sučeliti. ‘Ja se mogu sučeliti s narodom, bravarom iz škvera, s čistačicom, s akademikom. Ja se mogu sučeliti sa svakim čovjekom, ali s lažovima i izdajnicima se nemam što sučeljavati’, zaključio je Kerum.