Published On: Sub, lis 5th, 2019

OZLIJEĐENA TIJEKOM BIJEGA Sunita Hindić-Bošnjaković policiji predana s nogama zamotanim u gipsani zavoj

Iz izvora bliskih istrazi doznaje se da je osumnjičenica za ubojstvo vlasnika Vile Ivanković na Buni kod Mostara tijekom bijega ozlijeđena, te da joj je ukazana i medicinska pomoć

Nakon što se u petak navečer predala policiji u Turbetu, Sunita Hindić-Bošnjaković, osumnjičenica za ubojstvo Nine Ivankovića, kako smo već objavili, predana je u nadležnost MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, Odjel kriminalističke policije, koji pod nadzorom Županijskog tužiteljstva vodi istragu u ovom slučaju.

Ona se tereti da je Ivankovića ustrijelila s više metaka u leđa, te se potom dala u bijeg. Obdukcija tijela ubijenog obavljena je danas, ali dežurna tužiteljica nije mogla ponuditi više detalja, obzirom da se, kako je kazala, moraju provesti i druge neophodne istražne radnje.

– Slijede balistička i DNA vještačenja, te ostale istražne radnje, koje će, uz ispitivanje svjedoka pomoći da se ovo djelo rasvijetli, kazala je Oslobođenju.

Iz izvora bliskih istrazi doznaje se  da je osumnjičena tijekom bijega ozlijeđenna, te da joj je ukazana i medicinska pomoć. Navodno je teže ozlijedila noge, pa joj je dežurni ortoped stavio gipsani zavoj oko obje noge.

Dnevnik.ba

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare