Published On: Tue, Sep 22nd, 2015

Ovo su poruke najvećih proroka: Treći svjetski rat je počeo!


Evo što su o ratu islamista, kolonama izbjeglica koje nadiru u Europu, govorili baba Vanga, Nostradamus i Tarabići. Mnogi svjetski poznati proroci složili su se da će ova godina biti godina u kojoj je počeo Treći svjetski rat.

Baba Vanga: Muslimani će vladati Europom

Bugarka Vangelija Gušterova, poznatija pod imenom baba Vanga, predvidjela je da će 2010. godine početi Treći svjetski rat, ali tako što će sukobi prvo izbiti u zemljama gdje će narod ratovati međusobno, a da će se kasnije to širiti čitavim svijetom.Baba Vanga je predvidjela da će 2020. Europa biti gotovo prazna, bezljudna i najavila da će 2043. godine Starim kontinentom zavladati muslimani.
Vanga je navela da će muslimani preživjele Europljane eliminirati upotrebom kemijskog oružja. U Francuskoj će potom jačati takozvani partizanski pokret protiv islamista. Slijepa proročica je predvidjela i da će Amerikanci 2066. napasti Rim, koji će tada biti potpuno muslimanski grad. SAD će u tom napadu koristiti novo klimatsko oružje – naglo zahlađenje.

Vanga je u i 2014. “vidjela” tri događaja: Prvi je velika poplava s proljeća. Drugo “viđenje” odnosi se na Bugarsku koju će u bolji život poslije svibnja povesti visok čovjek koji dolazi iz inozemstva. I na kraju, kao treće, Baba Vanga je vidjela dolazak nove pošasti i to u obliku bolesti gore od side koja će pogađati prvenstveno muškarce.

Nostradamus: ISIL ‘treći antikrist’

Prema nekim tumačenjima Nostradamusa, raspad Europske unije započet će ove, 2015. godine. Formirat će se grupe od po tri države koje će stvarati svoje cjeline unutar Unije, što će voditi slabljenju i cijepanju EU. Nostradamus je predvidio i neočekivane događaje na Bliskom istoku, na koje Zapadne sile nemaju pravi odgovor. Naime, trebalo bi da uslijedi veliko ujedinjenje muslimana.

‘Iz jedne arapske zemlje,
biće rođen Muhamedov sljedbenik,
Ući će u Europu noseći plavi turban,
Bit će teror čovječanstvu,
Nikad većeg horora’.

Je li ‘Muhamedov sljedbenik’ iz Nostradamusovih stihova Abu bakr al Bagdadi, vođa IS?

Mnogi stručnjaci drže da je Nostradamus u svojim proročanstvima nagovijestio napad svearapske i muslimanske države koja će, kako sugeriraju njegovi stihovi uništiti Izrael, Egipat, Aziju, Afriku, čak doći do Italije, gdje će biti zaustavljana od dva velika vladara.

Nostradamus predviđa dolazak trećeg Antikrista, poslije dvojice Napoleona Bonapartea i Adolfa Hitlera.

On ga je nazvao Mabus i njegova bi pojava na svjetskoj sceni označila početak kraja svijeta kakav danas poznajemo.
Je li treći antikrist Islamska država kako se mnogi tumači Nostradamusa danas slažu ili nije, odgovor još sa sigurnošću ne može dati nitko. Ali istovremeno dogodit će se nešto mnogo opasnije, jer će se čovjek morati boriti s prirodnim silama. Prema Nostradamusu doći će do pomjeranja Zemljinih polova, što će izazvati nova ledena doba na određenim dijelovima planete.
Sadašnji Sjevereni i Južni pol će se otopiti, ali ne zbog globalnog zagrijavanja, već zbog premještanja polarnih ledenih kapa!
U predjelu koji pokrivaju Sjedinjene Američke Države, na sadašnjem 50 stupnju geografske širine formirat će se novi Sjeverni pol, a Južni pol će se naći jugozapadno od Australije. Nostradamus najavljuje potonuće Zemlje u’ambis planetarnog mraka’, zbog pojave nekog asteroida, odnosno planetoida iz svemira.
Njega ovaj vidovnjak zove ‘Mjesečev brat’, a asteroid bi mogao donijeti jako zahlađenje i novo ledeno doba. ‘Nebo će gorjeti na četrdeset pet stupnjeva”, govorio je Nostradamus.
Najpoznatije svjetsko ime proricanja i vidovnjaštva Nostradamus prorekao je da smo već zagazili u 13-godišnji ciklus u kojem se odlučuje o sudbini planete i čovječanstva.
Taj ciklus je počeo 2012. godine, a završit će 2025. Nostradamus najavljuje potonuće Zemlje u ‘ambis planetarnog mraka’, zbog pojave nekog asteroida, odnosno planetoida iz kozmosa. Njega ovaj vidovnjak zove ‘Mjesečev brat’, a asteroid bi mogao da donese jako zahlađenje i novo ledeno doba. Prvi razorni zemljotres bi se mogao dogoditi Turskoj, a potom bi naredne, 2016. godine uslijedio i potres na crnogorskom primorju. Zemljotresi bi nastavili da tresu oblast europskog dijela Sredozemnog mora, a posebno Italiju i Španjolsku.

Tarabići: Srbija Noina arka

”Kad miris izađe iz poljskog cvijeća, kad milost izađe iz čovjeka, kada rijeke izgube svoje zdravlje, nastupiti će najveći opći rat. Kad zbije ovaj ljuti rat, teško onim vojskama koje budu uzlijetale u nebo, a blago onim vojnicima koji budu vojevali po zemlji i po vodi. Narod će izglupiti, rađati će se ljudi, a da ne znaju tko im je djed i pradjed… među Srbima, otkako je vijeka i svijeta, goreg roda biti neće”, govorio je srpski prorok Mitar Tarabić iz sela Kremna.

Otkako je 1899.godine umro Mitar Tarabić, njegov stric Miloš, prorok kao i svi Tarabići, nikome se nije javljao sve do skora, a onda je poručio da je blizu Treći svjetski rat.

”A što će sve biti nemojte me ni pitati, ne mogu vam reći, jer je tako strašno. Trajat će godinama, godinama će trajati i dugo će trajati. Stradati će nevini više nego krivi. Kad se rat završi sve će biti razrušeno. Gađati će se najsvetija mjesta na svetu, mnogi gradovi će biti sprženi i sravnjeni sa zemljom”, rekao je Miloš.

Vidio je i kolone izbjeglica koje idu preko Balkana:

”Neće putovati zrakom, ljudi će ići brodovima. Bit će mnogo morskih hajduka (gusara, krijumčara) koji će uništavati sve na moru. Svaki brod će morati strepiti”, kazivao je Miloš Tarabić. Govorio je da će ”kolone izbjeglica iz cijelog svijeta čekati na granicama Srbije koja će im biti kao Noina arka”.