Published On: Pet, ožu. 30th, 2018

Ovo su osobine koje nasljeđujemo od očeva

Genetika je kompleksna stvar i igra veliku ulogu u tome koje ćemo osobine naslijediti od naših roditelja, ali ipak postoje one za koje se smatra da su češće naslijeđene od strane oca.

Ovo su neke od njih:

Smisao za humor

Roditelji koji imaju smisao za humor obično odgajaju djecu koja će ih kasnije nadmašiti u tome. Smisao za humor dolazi uz visoku inteligenciju što omogućava osobi da svaku situaciju iskoristi za dobru šalu. Koliko se zna, to je osobina koja se češće nasljeđuje od oca.

Ljubitelji rizika

Volite avanture i nalet adrenalina? Živite za opasnost? Velike su šanse da je vaš otac odgovoran za takvo ponašanje – možda vam je dao gen koji vas čini nesretnim dok ne doživite uzbuđenje.

Usne

Oblik i debljina usana kod žena označavaju seksepil i šarm, a čini se da možete biti zahvalni ocu na obliku usana i njihovoj veličini.

Visina

Geni oba roditelja utječu na to koliko ćete biti visoki, ali nedavno su istraživanja pokazala kako u ovom slučaju otac ima više utjecaja. Ako ste jako zadovoljni svojom visinom, sad znate koga trebate zagrliti

Kontrola stresa

Često ste u stresu? Kako kontrolirate stres i kako on na vas utječe ima puno veze s vašim genima, a čini se da ste i tu osobinu naslijedili od oca. Ako on ostaje miran u stresnim situacijama, vjerojatno ćete i vi, piše Ordinacija.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer