Published On: Sub, ožu. 9th, 2019

Ovo su monstrumi koji su djecu podvodili za alkohol i cigarete: Elvira kćer ”dala” za 25 KM

Slučaj majke Eleonore R. (42) iz Subotice, koja je svoju 14-godišnju kćer podvodila starijim muškarcima za iznos od 50 eura u iznajmljenom stanu, nažalost, nije usamljen.

Ovo su neki od najgorih slučajeva koji su potresli srpsku javnost, a u kojoj su glavni akteri roditelji-monstrumi, a žrtve njihova nedužna djeca, piše Blic.

Užasan plan Eleonore R. razotkriven je kada su susjede ispričale njenom bivšem suprugu kako u njen stan svakoga dana dolaze stariji muškarci koji se kratko kod nje zadržavaju. Ubrzo je otkriveno da ova majka monstrum zapravo svoju četrnaestogodišnju kćer podvodi starcima za 50 eura.

Ovo je, nažalost, samo jedan u nizu ovakvih užasnih slučajeva širom Srbije.

Podvođenje kćeri ometene u razvoju

U Vrdniku kod Sremske Mitrovice uhićen je Imre L. (64) osumnjičen da je podvodio svoju 26-godišnju kćer, djevojku ometenu u razvoju.

Pored oca, privedeni su i njegovi “prijatelji” M. S. (66), V. M. (74), V. A. (78) i M. B. (69), svi iz Vrdnika, osumnjičeni da su seksualno iskorištavali djevojku u podrumu zgrade gde Imre živi.

Ona je u policiji ispričala da su joj davali novac, a onda bi je seksualno iskoristili. Ja sam znala za to, strah me je bio samo da ne zatrudni. Mirjana bi prvo tražila novac od oca, a kad joj on ne bi dao, tražila bi od drugih, koji su je tako iskorištavali. Nisam ja tu ništa mogla“, ispričala je, kada je sve otkriveno, majka djevojke Vesna L.

Kod privedenog M. S. su u telefonu pronađene fotografije obnažene djevojke, a susjedi i poznanici ove obitelji kazali su nakon uhićenja da ih ovakva vijest nimalo ne čudi.

Ona je često bila s ocem u društvu, po parku, i u društvu starijih osoba. O tome se odavno špekuliralo da je on podvodi i uzima novac da bi imao za alkohol“, rekao je jedan od susjeda iz ove zgrade koji nije želo da mu se spominje ime.

Dvije godine podvodio maloljetnu kćer

Otac Ivan M. (46) i majka Tanja M. (38), iz Smederevske Palanke uhićeni su 2017. godine zbog podvođenja svoje kćeri. Djevojčica je primoravana na seksualne odnose od kada je imala samo 13 godina i otac ju je podvodio na Plavom mostu u Beogradu, ali i prijateljima u Palanci, i to za 1.000 dinara (17 KM).

Ivan i Tanja su se u međuvremenu razveli, a kćer je ostala s njim. Novcem dobivenim od podvođenja plaćao je dugove po kavanama. Pored roditelja, uhićeni su i P. S. (32), V. Z. (46), Z. Đ.(43) i Dragan Jovanović zvani Vrabac (54), svi iz Smederevske Palanke.

Jovanović je inače vlasnik jedne kafane koja se nalazi u centru Smederevske Palanke i bavi se iznajmljivanjem šatora za proslave i vašare, gdje dovodi striptizete i igračice.

Ono što ovoj jezivoj priči daje još užasniji ton jeste činjenica da je otac Ivan u policiji sve priznao pritom ne pokazujući ni trunku kajanja niti bilo kakve druge emocije. On je takođe naveo nadimke još dvojice klijenata koji su koristili njegove usluge.

Sestra mu pomogla da se preseli u Italiju, on je podvodio

U talijanskom gradu Bologni uhićen je državljanin Srbije (34) koji je, kako je utvrdila tamošnja policija, sestru silovao i podvodio za novac – i to skoro godinu i pol dana.

Pakao je počeo kada se on požalio sestri koja živi u Italiji gdje se određeno vrijeme bavila najstarijim zanatom, da u Beogradu živi na rubu egzistencije, nakon čega ga je sestra pozvala u tu državu pruživši mu priliku da radeći fizičke poslove zaradi novac.

Ipak, njegov boravak tamo donio joj je samo zlo, jer je najprije on silovao, a potom počeo da dovodi i druge ljude koji su je iskorištavali za seksualne usluge. Kada je nesretna žena to prijavila, policija joj, zbog njene prošlosti, prvo nije povjerovala, da bi poslije nekoliko prijava pokrenula istragu i utvrdila da su njeni navodi točni.

Brat monstrum je čak zlostavljao i njenog supruga inače invalida.

Podvodila kćer za cigarete i alkohol

Knjaževčanka T. D. je uhićena i osumnjičena za podvođenje maloljetnje kćeri i to najčešće starijim osobama iz obližnjeg staračkog doma. Majka monstrum je dobiveni novac trošila na alkohol i cigarete, a njeni susjedi ispričali su da uopće nisu iznenađeni ovakvom informacijom.

D. T. je, uz mlađu, podvodila i stariju kćer. Znala se i tarifa: D. T. je svoje usluge naplaćivala tisuću, dok je, kako se pričalo, kćeri podvodila za 500 dinara više“, rekli su susjedi.

Informacija koje su kružile medijima ukazivale su i na to da je biološki otac djece, od kojeg je D. T. razvedena, više puta skretao pažnju da se s obitelji nešto događa.

Podvodila kćer (13) zbog nemaštine

Elvira S. (36) iz Kanjiže osumnjičena je za podvođenje 13-godišnje kćeri. Nesavjesna majka je priznala da je, u jednom slučaju, zbog nemaštine u koju je zapala, za 1.500 dinara (25 KM) prepustila maloljetnu kćer odraslom muškarcu, ali je negirala da je bilo konkretnog seksualnog čina.