OVO JOJ JE BILO PREVIŠE Turska voditeljica prasnula u smijeh na tvrdnje uglednog islamskog teologa: Šta je to ‘napredni oralni seks’?! (VIDEO)

Voditeljica se više-manje dobro držala većinu emisije i stoički je podnijela njegova trabunjanja o grešnosti, između ostaloga, i analnog seksa, no izjava teologa da “napredni oralni seks vodi direkt u pakao”, bila joj je previše

Turska voditeljica Pelin Cift ugostila je nedavno uglednog islamskog teologa koji je nadugo i naširoko pričao o stravičnim posljedicama koje seksom navlačimo na svoje grešne duše, a kada je spomenuo oralni seks, i to posebnu verziju oralnog seksa, nije se više mogla suzdržati pa mu je u facu i pred kamerama prasnula u smijeh.

Voditeljica se više-manje dobro držala većinu emisije i stoički je podnijela njegova trabunjanja o grešnosti, između ostaloga, i analnog seksa, no izjava teologa da “napredni oralni seks vodi direkt u pakao”, bila joj je previše.

Teolog se inače zove Ali Riza Demirikan i vrlo je cijenjen, no to voditeljicu nije omelo da reagira zdravorazumski, a njen ispad ga je poprilično zbunio pa ju je upitao o čemu se radi, no ova od smijeha nije uspjela doći do riječi. Snimak je naravno obišao društvene mreže, a mnogima je, osim odlične reakcije voditeljice, zapela za oko i inovativna sintagma “napredni oralni seks”.

Šteta što nije objasnio detaljnije što bi to tačno značilo.