Published On: Uto, tra 4th, 2017

Ovo je Vučićeva supruga, nova prva dama Srbije

Aleksandar Vučić je na predsjedničkim izborima održanim u nedjelju izabran za predsjednika Srbije, čime je njegova supruga Tamara stekla titulu prve dame. Aktualni srpski premijer rijetko je svoj privatni život iznosio u javnost, ali posljednjih mjeseci mnoge je zanimalo tko je i kako izgleda Vučićeva supruga.

O Tamari Vučić se ne zna mnogo, osim činjenice da se za Aleksandra Vučića udala 2013. godine, a javnost je prvi put zaintrigirala atraktivnim izgledom kada se prošle godine pojavila na proslavi Dana žena na “Bijelom dvoru” gdje ju je ugostila princeza Katarina Karađorđević.

Tamara se na prijemu pojavila u elegantnoj kombinaciji, a fotografije sa proslave Dana žena svi su htjeli vidjeti upravo zbog lijepe crnke.

Srpski mediji pišu da je Tamara diplomirala političke nauke te da je zaposlena u Ministarstvu inostranih poslova Republike Srbije.

Aleksandru Vučiću je ovo drugi brak. Od 1997. do 2011. godine bio je u braku s Ksenijom Vučić s kojom ima dvoje djece, sina Danila i kćerku Milicu.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare