Published On: Sri, tra 13th, 2022

Ovo je djevojka sa snimke koja je udarala Denisa: ‘Poznavali su se‘

U utorak je u Đakovu sahranjen hrvatski rukometaš Denis Tot za čiju je smrt osumnjičeno troje ljudi. Jedna od njih je i 19-godišnja Klementina Letkovska iz Skoplja.

Ministar unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije Oliver Spasovski potvrdio je za Jutarnji list kako su se djevojka i rukometaš poznavali. Ranije je objavljena i snimka brutalnog napada na kojoj se vidi kako je upravo ona bila najagresivnija.

– Na temelju snimke rekonstruirali smo cijeli događaj. Prema izjavama osoba koje su bile tamo, riječ je o posebnom odnosu između djevojke i stradaloga – rekao je Spasovski te dodao kako je raspisana međunarodna tjeralica za čovjekom koji je prvi udario rukometaša. Riječ je o Angelu Gjorgievskom.

– Sve predmete žrtve i osuđenika preuzela su istražna tijela i sve će se ispitati. Uzeli smo odjeću koju je nosio, telefon i sve stvari koje su u tom trenutke bile kod njega – rekao je Spasovski te odbacio tvrdnje da se nešto zataškava ili da je nestao dio snimki s nadzornih kamera, javlja Večernji list.

Ono što je vrlo začuđuje da je premlaćivanje bilo pred najmanje deset ljudi, a nitko od prisutnih nije pozvao odmah policiju već je rukometaš tek sat vremena nakon premlaćivanja stigao u Kliniku, gdje traje inspekcijski nadzor jer je ravnateljica klinike rekla da je Denis umro od srčanog udara i da nije imao vidljive tjelesne ozljede.

Zbog svega oporba proziva premijera Dmitra Kovačevskog te samog ministra policije Spasovskog da prikrivaju zločin.

– Vlada, Kovačevski i Spasovski zataškali su ubojstvo. Snimke koje su objavili mediji, ali i druge snimke iz okolnih zgrada, kao i iz sustava sigurnog grada u posjedu su Ministarstva unutarnjih poslova, kao i izjave svjedoka događaja. Ali umjesto da kažu istinu, požurili su zataškati ubojstvo. Što su danima radili Državno odvjetništvo i MUP i zašto se vršio pritisak javnosti da istina izađe na vidjelo? – poručili su iz oporbenog VMRO-DPMNE. Iz makedonske Vlade sve demantiraju, prenose 24 sata.

Dnevnik.ba

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
2 mjeseci prije

Ofajla !