Published On: Sri, lip. 6th, 2018

OVO INAČE RADE GRADSKE SLUŽBE: Radna akcija čišćenja i uređenja okoliša na Bijelom Brijegu

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša, u suradnji s MZ Bijeli Brijeg II, udrugom Naš Kvart, Uredom premijera HNŽ/K, Gradskom upravom Grada Mostara i Oružanim snagama BiH, Fond za zaštitu okoliša HNŽ/K organizira veliku akciju čišćenja i uređenja zelenih površina na Bijelom brijegu kako bi se očistile okućnice oko zgrada i domova, parkovi, šuma, Trim staza, zelene površine oko Sveučilišne kliničke bolnice i deponija iznad stadiona HŠK Zrinjski.

Fond će angažirati potrebnu mehanizaciju (rovokopače, kombinirke, bagere i kamione za odvoz) i sitni inventar (vreće, rukavice, škare, grablje, lopate,…).

Također Fond i Oružane snage BiH će za sve sudionike akcije osigurati i pripremiti vojnički grah, sendviče, vodu i sokove. Pozivaju se svi građani Mostara na sudjelovanje u akciji kako bi potvrdili činjenicu da je čist okoliš pravo i obaveza svih nas.

Svi zainteresirani mogu u prostorijama MZ Bijeli Brijeg II preuzeti vreće, rukavice, škare, grablje, lopate,…Tijekom trajanja akcije kamioni će obilaziti po kvartu i odvoziti prikupljeno smeće. Ostale informacije možete dobiti na broj 063-318-578.

Uvjereni smo da ćemo zajedno uspjeti učiniti okoliš ugodnijim i ljepšim za nas i za buduće generacije.

Subota, 09.06.2018. godine – 10:00 – početak radne akcije – 14:00 – ručak (vojnički grah) na parkingu iznad stadiona.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer