Published On: Uto, pro 30th, 2014

OVAJ ČOVJEK USKORO ĆE VLADATI HRVATSKOM: Kolinda i Hanžeković članovi su tajnog društva, jedne od najmoćnijih masonskih loža na svijetu

Hrvatskim građanima oduzeo je milijune kuna na ovrhama. Gotovo nema obitelji u RH kojoj odvjetnički ured Hanžeković radi minimalnih dugova nije uzeo tisuće.  Smatra ga se jednim od najbogatijih Hrvata. Nedavno je preuzeo EPH od Pavića, uplatio Bandiću 15 milijuna kuna jamčevine, što je normalan drugarski potez ako ti npr. isti taj Bandić nabaci monopolistički posao ovrha za Holding. Ovršitelj i gulikoža građana Hrvatske lud je za Kolindom. I financijski podupire i nju. Zašto? Iz razloga što su njih dvoje odavno kolege. Naime i Hanžeković i Kolinda članovi su Trilaterarne komisije, jedne od najmisterioznijih tajnih društava na svijetu koja se nominalno predstavlja kao humanistička no radi se o zapravo o mreži moćnika koji u raznim zemljama svijeta lobiraju oko krupnog kapitala iliti provode SuperHik posao uzimajući sirotinji i jačajaju bogate. Uostalom, SuperHanžeković je najbolji primjer hrvatskog SuperHika. Čak i fizički liče….

TRILATERALNA KOMISIJA povezana je s Bilderberg grupom. U obje se nalaze moćnici iz cijelog svijeta, točnije samo par stotina odabranih iz poslovnog i političkog života. Osnivač Trilaterale komisija je David Rockefeller koji je 1973. godine odlučio da bi SAD, Europa i Japan trebali graditi bliske odnose i poticati međusobnu suradnju. U to vrijeme vladalo je neslaganje između SAD-a te Europe i Japana. Osnivači su vjerovali da je važna suradnja triju regija. Članom Trilateralne komisije može se postati samo ako osoba dobije pozivnicu za ulazak u to visoko moćno društvo. Također, u Komisiji ne može biti nitko tko u svojoj državi obnaša neku državničku dužnost.

Kada je tek pokrenuta, plan je bio da iz svake regije u njoj bude isti broj članova. Danas europsku regiju zastupa 175 članova, SAD 120, a Japan 85 članova. Od Europljana najviše ima Nijemaca – 20, zatim slijede Francuska, Velika Britanija i Italija s 18 članova, te Španjolska. Ostale zemlje imaju od jednog do šest članova, a među njima su i tri hrvatska. Troje Hrvata Od Hrvata u Trilateralnoj komisiji nalaze se Kolinda Grabar Kitarović, odvjetnik Marijan Hanžeković i bankar Franjo Luković. Marijan Hanžeković, najbogatiji odvjetnik i jedan od najbogatijih državljana u RH, prema otkriću Jutarnjeg lista, ima jake i bliske vese s masonerijom. Nositelje je 33. Stupnja slobodnih zidara.

trilateralna-komisija-Hrvatska

Njegov brat Boris Hanžeković je kao domobranski časnik pomagao partizane zbog čega je uhićen odveden u Jasenovac i tamo streljan, a djed Marijan je kao mason bio uhićen i odveden u Staru Gradišku. Odnedavno posjeduje jednu od najvećih medijskih kompanija u državi, EPH. Franjo Luković, šef Zagrebačke banke – i član je Rotary kluba Zagreb Kolinda Grabar Kitarović, glavna tajnica NATO-a za javnu diplomaciju je i aktivna članica masonske Trilateralne komisije (The Trilateral Comission) koja se nalazi na samom vrhu Novog svjetskog poretka.

U borbi za Pantovčak, pojavila se, defacto, niotkuda. No ne možemo, da se ne zapitamo, tko bi Kolinda bila i koliko bi uspješna bila da nije uključena u masonsku mašineriju predvođenu s Rockefellerom! Naime, Kolinda Grabar Kitarović, glavna tajnica NATO-a za javnu diplomaciju je i aktivna članica masonske Trilateralne komisije (The Trilateral Comission) koja se nalazi na samom vrhu Novog svjetskog poretka (Komitet 300). Trilateralna komisija, naizgled, vrlo humana organizacija s vrlo humanim bogatim ljudima koji brinu o svakoj duši, a u stvarnosti, poznato je da je to skupina moćnika željnih kontrole koje se sastaju da bi razradili pojedinosti porobljavanja svakog čovjeka na planetu. Trilateralna komisija provodi svoje masonske planove nad čovječanstvom već duži niz godina, a jedino o čemu oni raspravljaju je promjena čovjeka u roba sustava, oduzimanje sloboda i potpuno upravljanje planetom.

Poznato je naime, da uspješan ne možeš biti ako nisi dio bar jedne masonske lože. Nešto slično onome kako ne možeš u manjem gradu dobiti posao ako nemaš člansku iskaznicu stranke na vlasti. Trilaterala se sastaje četiri puta godišnje. Prošle godine sastanci su se održali u ožujku u Berlinu, u listopadu u Krakowu, u studenom u Mexico Cityju te u prosincu u Manilli. Za sebe kažu da su nevladina, politički orijentirana diskusijska skupina uglednih građana iz Europe, Amerike i Azije koja je formirana da bi poticala razumijevanje i suradnju navedene tri regije oko globalnih problema. Među članovima se nalaze i Carl Bildt, Wolfgang Kirsch, Mario Monti, Henry A. Kissinger, Madeleine K. Albright…

No, trilateralna komisija puno je više od neke tamo stranke. To je komisija prepuna bogataša i egomanijaka koji misle kako su svojim bogatstvom stekli pravno na čovjeka i na planet. Zaista, što nježna Kolinda radi tamo? Javna je tajna da raširene masonske lože postavljaju i uklanjaju po potrebi sve moćnike, svih zemalja. One odlučuju tko može biti na kojem mjestu u politici, ali i u društvenom životu. Nama, ljudima daje se privid demokracije i privid neke moći prilikom odlučivanja, a zapravo, sve je već odlučeno puno prije. Ona ima potporu i zaleđe jedne od najvećih i najtajnijih zajednica na planeti i samim time i od najbogatijih ljudi na planeti koji bi u slučaju da upravo ona postane predsjednica imali savršen instrument za provođenje svoje masonske politike u kršćanskoj Hrvatskoj.

Ovaj tekst je samo upozorenje za one koji Kolindu uzdižu do nebesa i govore kako je ona divna i čista. No, divni i čisti na našu žalost ne idu u korak s uspješnosti, pogotovo ne unutar sustava i u visokoj politici gdje se Grabar Kitarović nalazi od samih svojih početaka. Je li njena uspješnost rezultat njena rada ili pak tajnog masonskog plana, promislite i zaključite sami.

novi-svjetski-poredak.com