Published On: Pet, srp 12th, 2019

Otkud Pernaroida na prosvjedima u Mostaru?

Nakon višegodišnje agonije i gašenja Aluminija, prosvjeda, naguravanja, prozivki, jučer su u Mostaru vodstvo tvrtke, sindikati, radnici i  politike Hrvata u BiH počeli tražiti rješenja za budućnost ove tvrtke.

Na prosvjedu su bili radnici Aluminija i njihovi prijatelji koji su im došli dati podršku.

Međutim, jedna je informacija najviše iznenadila, a radi se o organizatoru prosvjeda koji je preko Facebooka pozivao građane iz cijele BiH na prosvjede u Mostar, pa bi se moglo reći da je ipak bilo ubačenih elemenata o kojima se ništa nije znalo zaključuje Grude.com

Naime, otkriveno je da je na mjestu događaja bila  i  “Jedina opcija”, inače novoosnovana sarajevska stranka koja nema predstavnika hrvatske nacionalnosti (ili ih skriva), a na njenoj osnivačkoj skupštini sudjelovao je Ivan Pernar, bivši saborski zastupnik Živog zida.

S obzirom da je Pernar kandidat i za predsjednika Hrvatske koji nema nikakve šanse za predsjednika ako se u obzir uzmu glasovi Hrvata, pitanje je planira li on preko Jedine opcije dobiti izbore jer tisuća Bošnjaka ima hrvatske dokumente.

Stranicu “Jedina opcija” na Facebooku vodi Asim Dautović iz Bihaća koji, gle čuda, dijeli Pernarove objave na Facebooku, piše Grude.com