Petak, 19 srpnja, 2024

OTKRIO TUŽITELJIMA Sarajkić bio u vezi s Kršinom suprugom, ubio ga iz straha da će Kršo njega ubiti

Must Read

Nihad Sarajkić, osumnjičeni za brutalno ubojstvo Anela Krše u Sarajevu ispitan je jutros u 10 sati u Tužiteljstvu Kantona Sarajevo.

Za Sarajkića je zatražen jednomjesečni pritvor. On je, i u Tužiteljstvu KS, priznao da je ubio Kršu. Ispalio je 16 metaka, ali još nije točno utvrđeno koliko je pogodilo Anela.

Potvrđeno je, kako saznaje Avaz, da je razlog zašto je ubio Kršu – žena. Naime, Sarajkić je bio u emotivnoj vezi s Kršinom ženom – šerijatski vjenčani, a zbog prijetnji koje je dobivao dogovorili su se da se nađu i riješe probleme.

Kršo je sa “suprugom” imao četvero djece, ali je njihov brak bio u krizi nakon što ga je ona prijavila za nasilje u obitelji, zbog čega je bio u pritvoru u Zenici, više od tri mjeseca.

Međutim, kada je Kršo saznao da je Sarajkić u vezi s njegovom “suprugom”, on mu je upućivao prijetnje. Prijetio je i nevjenčanoj supruzi.

U iskazu tužiteljima, Sarajkić je priznao da je ubio Kršu. Kako je rekao, dogovorili su da se nađu na Vilsonovom šetalištu i riješe nesuglasice. Ali, kako je znao da je Kršo “problematičan”, ponio je pištolj da se “zaštitii”.

Kada su se našli na Vilsonovom šetalištu, sjeli su na klupu, a Kršo je zatim predložio Nihadu da kupe sok, što su i uradili.

Otišli su do obližnje prodavnice i opet se vratili na klupu. Međutim, rasprava je prerasla u brutalno ubojstvo.

Sarajkić je tužitelju rekao da je Kršu ubio iz straha. Tvrdi da je mislio da će on njega prvi upucati, jer je mislio da ima pištolj u torbici. Kada se Kršo, nakon rasprave uhvatio za torbicu, Sarajkić je počeo pucati jer je mislio da će izvući pištolj. Usmrtio ga je na licu mjesta.

Nije znao objasniti zašto je ispalio 16 metaka. Utvrđuje se koliko je metaka pogodilo Kršu.

Naime, utvrđeno je da je Kršina nevjenčana supruga, nakon što joj je prijetio angažirala Sarajića da joj postavio kamere u kući./HMS/

- Advertisement -

5 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

ZABRANJENA VERZIJA: Izgleda da su izbačeni dijelovi pjesme koji pozivaju na ustanak Hrvata u BIH. Prvi ih donosimo!

Tko je izvršio pritisak na Thompsona ne znamo, no mi smo upravo dobili izrezane dijelove pjesme koja je izišla...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -