Sjednica Vijeća ministara BiH koja je bila zakazana za danas je odgođena zbog nedostatka kvoruma. Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić je izjavio novinarima da nema ništa spektakularno, niti postoji bilo kakva teorija zavjere u činjenici da je današnja sjednica odgođena. -U međuvremenu ćemo se unutar Kolegija dogovoriti o datumu kada će sjednica biti ponovno […]

" />
Published On: Čet, lis 3rd, 2019

Otkazana sjednica Vijeća ministra

Sjednica Vijeća ministara BiH koja je bila zakazana za danas je odgođena zbog nedostatka kvoruma.

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić je izjavio novinarima da nema ništa spektakularno, niti postoji bilo kakva teorija zavjere u činjenici da je današnja sjednica odgođena.

-U međuvremenu ćemo se unutar Kolegija dogovoriti o datumu kada će sjednica biti ponovno sazvana. Neću špekulirati o razlozima i činjenicama zbog kojih danas šest članova Vijeća ministara BiH nije prisustvovalo – naveo je Zvizdić.

Dodao je da može govoriti samo o konkretnim razlozima koje je dobio u pisanoj formi od ministra Vjekoslava Bevande, ministrice Marine Pendeš, ministara Josipa Grubeše, Dragana Mektića, Adila Osmanovića i zamjenika ministra Saše Dalipagića, koji danas nisu prisustvovali.

Pojasnio je da su razlozi različite prirode, neki od ministara imaju smrtni slučaj u obitelji, drugi zbog bolesti i objektivnih okolnosti nisu prisustvovali.