Published On: Tue, Dec 17th, 2013

“Oteta” djevojčica iz Pazara nađena u Beogradu

Djevojčica BM (14) iz Novog Pazara čiji je nestanak prijavljen policiji, kao i to da je za nju tražen novac, pronađena je jučer u Beogradu. Policija isključuje mogućnost da je riječ o otmici.

Djevojčica izgleda sama slala poruke za otkup

Iz novopazarske policije RTS-u je potvrđeno da je radnik hotela “Central” sinoć primijetio djevojčicu u blizini Željezničke stanice u Beogradu.Djevojčica je bila sama i radnik je to prijavio policiji.

 

 

Ispitivanjem devojcice MUP je utvrdio da je riječ o BM za kojom traga novopazarska policija. Također, potvrđeno je da nije riječ o otmici, a još se provjeravaju iskazi i razlozi koje je djevojčica priopćila tijekom ispitivanja. O svemu su obaviješteni roditelji, i djevojčica je prebačena kući.

 

 

Inače, BM je u nedjelju u 11.45 minuta kupila autobusnu kartu za Beograd, naveo je vozač autobusa. U prijestolnicu je stigla u 16:45 minuta. Njen brat je rekao jučer novopazarskoj policiji da je s njenog mobitela upućena SMS poruka, koju su navodno uputili otmičari tražeći od njih novac za otkup.

 

Roditelji maloljetne BM su radnici, pa je isključena mogućnost otmice zbog novca.Policija ispituje okolnosti, detalje i osobe koje su umiješane u ovaj slučaj.