Published On: Uto, sij 21st, 2020

Otac golim rukama zadavio kojota koji mu je napao sina

Otac iz New Hampshirea dobio je nadimak “heroj” nakon što je golim rukama zadavio kojota koji mu je napao dijete, javila je policija.

Ian O’Reilly je u ponedjeljak ujutro sa suprugom i troje djece šetao kad je iz šume pred njih istrčao kojot i zgrabio dvogodišnjaka za jaknu. U tati se odmah probudio zaštitnik pa je prvo nogom udario kojota, a zatim ga i zadavio, rekao je šef policije u Kensingtonu Scott Cain.

 

*** ALERT ***Coyote attack in the area of Wild Pasture Road & Hemlock Road.Keep your pets & children in your residence. If you spot the coyote do not approach it & call the Kensington Police immediately.

Posted by Kensington NH Police on Monday, January 20, 2020

O’Reilly je za lokalnu televiziju rekao da je reagirao instinktivno te da ga je preplavio nalet adrenalina tako da je golim rukama pribio životinju na zemlju te se hrvao s njom desetak minuta, da bi je na koncu udavio.

“Nismo mogli pobjeći pa sam morao odmah odlučiti i napraviti nešto. Kad sam ga uspio svladati, stavio sam mu ruke oko vrata da me ne može napasti”, rekao je otac koji je prošao s ugrizom u ruku i prsa zbog čega je preventivno dobio injekciju protiv bjesnoće, piše NY Post, prenosi N1.