Published On: Pon, ožu. 26th, 2018

OTAC DAVIDA DRAGIČEVIĆA OGORČEN: Moj je sin ubijen i neću se smiriti dok to ne dokažem

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića, tvrdi da je njegov sin ubijen i da će istrajati u dokazivanju, kako kaže, prave istine u ovom slučaju.

Na mirnom okupljanju oko 1.000 građana Banje Luke, koje je večeras održano u centru tog grada, Davor Dragičević je izrazio sumnju u policijsku verziju smrti Davora Dragičevića, po kojoj u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela.

– Nikoga ne optužujem, ali od Davidovih kolega nitko nije došao da izjavi sućut – rekao je Dragičević, navodeći da će narednih dana iznijeti još, kako je naveo, bitnih informacija do kojih je on došao.

Građani su došli na glavni banjalučki trg, te s upaljenim svijećama, stali uz roditelje. Među okupljenjima je bio i ministar sigurnosti Bih Dragan Mektić, koji je rekao da je došao da da podršku ovom skupu.

– Ovo postaje neprihvatljivo, da mladi ljudi gube živote u Banjoj Luci, pod uglavnom nerazjašnjenim okolnostima i da se sve svede na brzopletu istragu u kojoj se daju neprihvatljive konotacije. Nije mi prihvatljivo da se ide odmah na kompromitaciju žrtve i to od strane policije – rekao je Mektić.

Okupljanje građana u centru Banje Luke je organizirano putem društvenih mreža, a najavljena su i za sljedeće dane.

Policija je danas priopćila detalje dosadašnje istrage.

– On je vjerovatno pao u rijeku Crkvenu koja je bila nabujala i voda ga je potom odnijela do mjesta gdje je tijelo pronađeno – rekao Darko Ilić, načelnik Uprave za organizirani i teški kriminalitet MUPRS-a.

Ilić je rekao da su u džepovima Dragičevićeve odjeće pronađene stvari koje su ukradene u provalnoj krađi u jednoj kući u ulici Velibora Janjetovića Janje./Fena

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer