Published On: Sub, lip 26th, 2021

Osude hrvatske javnosti zbog fotografije Vilija Beroša: “Nisam to trebao napraviti, važno je da nema posljedica”

Na Instagramu Nine Badrić prije desetak dana objavljena je fotografija na kojoj hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš ljubi ruku ženi.

To je, jasno, protivno svim uputama koje Nacionalni stožer već mjesecima donosi.

image

Beroš je danas na konferenciji za medije komentarisao sporni događaj. Jedan od novinara pitao je Beroša bi li građani trebali vjerovati onome što govori ili onome što vide da radi.

– Građani bi trebali vjerovati onome što Stožer i struka govore. Ne znam na kakvo ste tačno nepridržavanje mjera mislili, ako je riječ o onoj fotografiji, da, mi smo se u jednom trenutku skupili na užem području zbog fotografiranja. To su, neću ponavljati sad, ljudi s kojima sam se čitavo vrijeme družio. Ne mislim da je to bio nekakav krimen, ali ono što je najvažnije je da nema štetnih posljedica ni za koga. U svakom slučaju, svatko ko obavlja javni posao mora biti kritičan i odgovoran. Kritičan sam i prema sebi, mislim da to nisam trebao napraviti. Posljedica nije bilo, ne mislim da je to neki veliki propust, ali bilo bi bolje da toga nije bilo. Posljedica nema, molim sve još jednom za striktno pridržavanje mjera, rekao je Beroš, prenosi Index.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x