“Sazad” ili “sprida”, kako god, ali ostavka!

  • To što Ante Kvesić još uvijek nije dao neopozivu ostavku isključivo je njegova sramota.
  • To što ga nitko ne smjenjuje sramota je Nadzornog odbora i politike koja ga je postavila. To je politika tribalista, plemena, lovačkih društava koji su se u šali prozvali političkom elitom i neodgovornih pojedinaca. Koji se nikad, čak ni u ovakvoj situaciji “ne bi šteli zamjeriti”.
  • To što od naše javnoati baš nitko ne traži njegovu ostavku  isključivo je sramota našeg zapuštenog društva. Ako ćemo stvari gledati nacionalno – sramota našeg hrvatskog društva u BIH. Dokaz da smo pali i više nego nisko

Zašto je Kvesić dužan dati ostavku?

Zbog očuvanja ugleda KBC Mostar. Zato što u kritičnoj situaciji taj čovjek nije bio odjeven, nije govorio nit se ponašao  kao šef najveće bolnice u kojoj gori, niti kao primarijus. Već kao poluretardirani , infantilni bugarski kamatar iz provincije, (neka Bugari oproste) i u trenu postao opći predmet sprdnje u barem 7 država.

Nažalost ne samo on nego i grad, regija, bolnica i svo njeno osoblje.

A sutra će ista ta bolnica tražiti sredstava iz proračuna RH za pomoć toj bolnici. I govoriti da je Sarajevo zlo jer im ne daje lovu.

Kvesiću odstupi!

To je EU vrijednost a ti si član partije koja širi EU vrijednosti. Navodno.

Sad će njegovi obožavatelji iskočiti s komentarima kako je super lik i kako je mnogima pomogao.

Jedno je biti dobar liječnik, a drugo primarijus direktor bolnice.

Plemena se klanjaju pred dobrim liječnicima kao pred polubogovima. Političke nacije kažnjavaju propuste i vrednuju odgovornost.

Kvesić i dalje može biti dobar lijačnik i pomagati kako je pomagao.

Razdvojite te dvije funkcije, o vi “sjani i najbolji” pripadnici Kvesićevog plemena, koje se u šali prozvalo političkom nacijom.

Zašto je Ante Kvesić nedodirljivi i vječni kadar na čelu KBC-a Mostar?