Published On: Čet, srp 15th, 2021

OSMAN JE BOLAN NAŠ ČO’EK: Progon Hrvata se nastavlja a Komšić, hrvatski član predsjedništva, šuti…

Još jedan Hrvat našao se na meti bošnjačkocentričnog Tužiteljstva BIH, a hrvatski legitimni predstavnik u Predsjedništvu BIH šuti i ne osuđuje ovaj progon po nacionalnoj osnovi. Progone se hrvatski obavještajci, progone se BH studentice samo zato jer su studirale u Zagrebu, hrvatima je oduzeto pravo pristupa javnim TV medijima, ismijavaju se njihovi pokušaji osnivanja vlastite televizije, čak i kad se optuži Novalića za respiratore tužba ne može proći bez da se usput optuži Hrvaticu Jelku Milićević.

Gotovo svi hrvatski lideri su bili pod optužnicama.

I sve se to događa samo dan nakon što je u BIH bio hrvatski predsjednik i upozorio na tiraniju koja se provodi nad Hrvatima.

To što je Osmica bez diplome i što je kriminalac nije uvjerljiv dokaz da ga se mora privesti. Imamo i u Komšićevoj diplomaciji osoba koje su se izjasnile da nisu Hrvatice, isto su prekucale životopis i obmanule državu pa ih se ne privodi samo zato jer su se odrekle javno hrvatstva.

BIH Tužiteljstvo ovime jasno poručuje da su svi u BIH sustavu kriminala, koji se u šali zove Daytonski ustav, zaštićeni, samo i samo ako se odreknu svog hrvatskog porijekla.

Osmica je to odbio i sad je tu gdje jest. Da je javno za sebe napisao da je bošnjački kriminalac ili da je kirminalac na liniji građanske BIH danas bi bio pošteđen.

Njegov krimen nije nepostojanje diplome nego postojanje životopisa na kojem stoji da je Hrvat.

Kada će Komšić, legitimni hrvatski član predsjedništva povesti naše narode, narose svoje majke majke i oca u slobodu? Vrijeme je. Toliko godina radi na ujedinjenju srpskog i hrvatskog naroda, što je razumljivo jer je vjerojatno kao dijete miješanog braka vazda bio  zafrkavan da mu je tata Hrvat a mama Srpkinja. Sad kad je to nebitno kad je dva naroda ujedinio vrijeme je da povede naša dva naroda u borbu protiv kriminalne SDA hobotnice i da srušimo ovaj ustav, da napravimo građansku BIH po mjeri svakog čovjeka. Trofederalnu, s jednim predsjednikom i jednom građanskom državnom vladom.

Ajde predsjedničke, pitaj Bakira hoće li te pustit da povedeš revoluciju protiv Muslimanskog bratstva, Hamasa, Ševa, Prostora Džihada.

Zamoli ga lijepo. Možda te babo ipak pusti.

Ponudi mu ljetovanje na Hvaru. Slabi su oni kućom na to. Još od 90-ih. Kad su bošnjački narod tjerali u rat, povlačenjem potpisa s već potpisanog mira, a sebe i svoju užu rodbinu na egzotična UZP otočja.

poskok.info

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x