Published On: Sri, lis 5th, 2022

I TI SE OŠIŠAJ ANA: Niti jedna hrvatska niti srpska političarka ne progovara o pravima žena u našoj pradomovini. Koji je s nama klinac?

Kako je moguće da niti jedna hrvatska a niti srpska političarka ne progovara javno o kršenju prava žena u pradomovini Hrvata i Srba, Iranu?

Zar smo bitni isključivo sami sebi i zar smo mi centar svemira?

Kada sav civilizirani svijet ustaje i skreće pozornost na ono što se tamo događa, a događaju se masovna ubojstva od strane režima, Hrvtska i Srbija, dvije zemlje čiji narod korijene vuče iz dalekog Irana šute.

Pretužno.

Dodatno ovome, iz svojih izvora saznajemo da se u Iranu događa belaj o kojem svijet ne zna ništa. Socijalne mreže su im blokirane, izvještaja nema. Ali Iran nije Ukrajina i preko njega se ne može napadati Ruse. Pa borcima za ljudska prava, onima koji su svojevremeno na CNN tvrdili kako je smrt 500.000 iračke djece imala svoj rezon, nije toliko atraktivan. A zamisli prilike da je Putin ubio curu zbog krive mode…. Zamisli te prilike. Čovječe.

Inače kolonijalni NATO portal Index.hr kmeči na činjenicu da je ruski tenk pregazio plišanog medvjedića male  Pavladoljske, dok na smrt djevojke koja je ubijena režimom kalifata jer nije bila pokrivena, nemaju nego par tekstova. 

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Sila nebeska
Sila nebeska
1 mjesec prije

Kakva je ovo slika gore, kaže lik da je hvo deblokirao Sarajevo… Nije da skoro cijela sarajevska hvo brigada nije preko noći prešla na stranu vrs-a, ostalo samo par istinskih branitelja…

Spirit
Spirit
1 mjesec prije

Možda je Iran/Perzija naša pradomovina ali mi nemamo ništa s Babiloncima /Perzijanicma (Irancima).

Tuđman pseudo ped€rč1na
Tuđman pseudo ped€rč1na
Šta ti kažeš na ovo?  Spirit
1 mjesec prije

Nije ni pradomovina. Velika većina hrvata i bošnjaka iz zapadnog dijela bosne su preko 20 hiljada godina na ovim prostorima, iz afrike su, preko bliskog istoka i turske naselili ovaj prostor, dok je druga grupa rođaka naselila Sardiniju , a onda jos jedna dalje otisla na skandinaviju onda. I-p37 hapologrupa (i2a1a).
Kad vidiš genetiku, shvatiš koliko su narodi izmiješani, i koliko je nacionalizam glupa stvar.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Tuđman pseudo ped€rč1na
1 mjesec prije

Ma iz turske smo svi o čemu pričate. Najprije je stvoren pra turčin suljo praotac svih dašašnjih ljudi, on je rodio proroka muhameda koji je jeba svoju najmlađu kćer fatimu tako da je ona pramajka svih, i to je to.

Ducista
Ducista
Šta ti kažeš na ovo?  Tuđman pseudo ped€rč1na
1 mjesec prije

Nacionalizam nije stvar genetike nego kulture.

Tuđman pseudo ped€rč1na
Tuđman pseudo ped€rč1na
1 mjesec prije

To ona tuđmanova floskuletina da su hrvati Arijevci iz Irana 🤦‍♂️😄