Optužili ženu da je vještica pa je brutalno silovali, sva šestorica

Ženu u središnjoj Indiji brutalno su silovala šestorica muškaraca koji su je prethodno osumnjičili za vračanje. 35-godišnja žena je primljena u bolnicu i prima terapiju za svoje ozljede, a sva šestorica osumnjičenih su uhićena, priopćila je policija.
Indijski mediji uspoređuju zločin sa zloglasnim grupnim silovanjem koje se dogodilo u New Delhiju u prosincu 2012. godine, kada je 23-godišnja studentica brutalno silovana u autobusu.
Žena je kasnije preminula od ozljeda, a brutalnost tog zločina izazvala je globalno zgražanje i prisilila Indiju da uvede stroge nove zakone za rješavanje slučajeva zločina nad ženama.
Najnoviji incident dogodio se u selu Kemrara u državi Madhya Pradesh u nedjelju. Optuženi su također iz istog plemena i sela, objavila je policija.
Neki seljani sumnjaju da je žena vještica zbog tog jer su se neka djeca razboljela, a neka su i umrla, vjeruju seljani.
Dok su je šestorica muškaraca silovala i mučila, nitko joj sela nije došao u pomoć.
“Žena je po imenu navela šestoricu muškaraca i mi smo ih uhitili. Liječnički pregled je ustanovio ozljede tragove na njezinim intimnim područjima. Istražujemo, ali ispitujemo i seljane”, izjavio je šef policije okruga Shivpuri Jusuf Qureshi za BBC. – See more at: http://www.pogled.ba/clanak/optuzili-zenu-da-je-vjestica-pa-je-brutalno-silovali-sva-sestorica/68163#sthash.BXbsxMzn.dpuf