Published On: Ned, lis 6th, 2019

OPTUŽENA ZA UBOJSTVO NINE IVANKOVIĆA Suniti Hindić-Bošnjaković određen jednomjesečni pritvor

Suniti Hindić-Bošnjaković (21) osumnjičenoj za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“ u mjestu Buna kraj Mostara određen je jednomjesečni pritvor.

Potvrdio je to Dnevnom avazu Marin Zadrić, sudac za prethodni postupak Županijskog suda Mostar, a nakon jutros održanog ročišta u ovoj pravosudnoj instituciji.

Iako se na ročištu njena obrana na čelu s Nadom Dalipagić usprotivila prijedlogu za određivanje pritvora, jer, kako su naveli, osumnjičena nema gdje pobjeći posebno pri činjenici da ima obje slomljene noge, sudac Zadrić je uvažio prijedlog Tužiteljstva HNŽ u kojem je navedeno da postoji mogućnost bijega osumnjičene, s obzirom na to da je često mijenjala adrese stanovanja i lokacije.

Da je zadobila lomove kostiju oba stopala utvrđeno je i jučer u mostarskoj bolnici, nakon što je to zatražilo Tužiteljstvo HNŽ.

Hindić-Bošnjaković je nakon što se u petak navečer predala policiji u Turbetu kod Travnika u Mostar dovezena s gipsom na nogama i u invalidskim kolicima.

Iako je istražiteljima kazala kako je skočila s trećeg kata motela, nakon što je shvatila da je ubila Ivankovića i to u rijeku Bunu, oni su u to odmah posumnjali, s obzirom na to da je od objekta do rijeke dvoetažna terasa.

Prema preliminarnim rezultatima istrage, Hidnić-Bošnjaković je, kada se odlučila na bijeg, najvjerojatnije, skočila sa zida uz „Villu“, gdje su nađene njene štikle i tragovi krvi./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare