Published On: Ned, sij. 21st, 2018

OPET ‘SHOW’ U ‘NEDJELJOM U DVA’ Stanković emisiju počeo komentarom o Raspudiću i Markić: Ako donesete dokaze, vodim vas na večeru!

Aleksandar Stanković u svojoj emisiji “Nedjeljom u 2” ovaj tjedan ugostio je poznatog suca Trgovačkog suda Mislava Kolakušića, no na početku se osvrnuo na svoj apel o mržnji.

“Prošli tjedan sam emisiju završio s jednim apelom da se pokuša zaustaviti mržnja u medijima. Tjedan dana o tome je trajala rasprava i to je jako dobro”, komentirao je Stanković i nastavio: “U raspravu su se uključili dobronamjerni i oni manje dobronamjerni. Uključili su se i misice i tuljani, ali i Željka Markić i Nino Raspudić”.

Što se tiče misica i tuljana, referirao se na izjavu Zlatka Hasanbegovića koji je rekao da ga Stankovićev apel podsjeća na govor Miss Belizea koja govori o ugroženim tuljanima.

Voditelj emisije je zatim pozvao Raspudića i Markić da iznesu dokaze o tome da je imao informacije o donošenju novog zakona o medijima: “Markić i Raspudić javili su se otprilike s tezom da sam sve dogovorio s Vladom, insinuirali su otprilike tako. Kolega Raspudić je čak rekao da ga to podsjeća na Sjevernu Koreju”.

“Draga Željko i dragi Nino, ako iznesete i najmanji dokaz da sam bilo što dogovorio s Vladom, da sam imao ikakve informacije da se donosi Zakon o medijima koji će spriječiti mržnju, ja vas vodim na neku finu klopu. Znam da Raspudić voli roštilj pa možemo ići na roštilj. Željku Markić mogu voditi na punjene paprike ili sushi, što god. Vidimo se na večeri kad donesete dokaze”, završio je uvodni dio prehlađeni Stanković.

Podsjetimo, Nino Raspudić je u emisiji “Peti dan” na pitanje Borisa Jokića o dokazima povezanosti između Stankovićevog apela i najave donošenja novog zakona protiv mržnje u medijima rekao kako nema konkretne dokaze, već mu je bila jako čudna koincidencija u terminima, piše Direktno.hr.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer