Published On: Čet, pro 1st, 2022

OPET NIŠTA OD PROGRESA I REFORMI: Zaštitnici serijskih ratnih ubojica i prokuristi korupcije u BIH žele “raditi sa svima” A da probate s Kosovom ili Albanijom? Možda im fali organa?

Blok probošnjačkih stranaka koji sebe zove Osmorka i HDZ BiH jučer su u Parlamentarnoj skupštini potpisali sporazum pod nazivom “Smjernice, načela i ciljevi u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti za razdoblje 2022.–2026. godina”.

Dokument su potpisali predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, a uime koalicije stranaka predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić.

Kako su iz Veleposlanstva SAD istaknuli za portal “Avaza”, BiH su potrebne funkcionalne, efikasne i odgovorne vlasti koje daju konkretne rezultate za građane ove zemlje.

Važno je i poželjno što su u tijeku pregovori za formiranje vlasti na svim razinama. Sjedinjene Američke Države ne određuju koje političke stranke formiraju vladu, ali smo spremni raditi sa svim strankama posvećenim promoviranju sigurnosti, stabilnosti, multietničkog karaktera i euroatlantskih integracija BiH – naveli su iz Veleposlanstva SAD./HMS/

Nama , narodu Petra Hercega Tomića, za početak bi bilo važno da se ovi manijaci udalje iz našeg političkog života, da prestanu s nametanjem Lijanovića, korupcije u BH diplomaciji, javno obaje koja BH stranka  stoji iza napada na WTC, teroriste imenuju teroristima, i prestanu štititi Selmu Cikotića, te puste BH Tužiteljsto na miru da obradi njegov slučaj i konačno obiteljima pobijenih građana Bugojna dopuste da saznaju gdje su tijela njihovih pobijenih tako što će vrhuška SDA odgovoriti konačno na to pitanje. Kako i na pitanje tko stoji iza Genocida u Grabovici. Ukratko idi kući Murphey. Ovo nije tvoja zemlja!

Čovjek koji je  jednom od glavnih aktera “Prostora Džihada” i njihovih zločina Selmi CIkotiću osigurao pravni imunitet na BH sudu za ratne zločine odavno je trebao biti proglašen personom non grata u našoj zemlji. US “demokrate” doista ne prestaju ponižavati naš narod slanjem trećerazrednih, korumpiranih kadrova u BIH.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare