Published On: Uto, ruj 11th, 2018

Ono kada Alispahićev drug drugima drži lekcije o crnim listama…

Komšić je uputio pismo Dodiku u kojem mu predlaže da povuče kandidaturu iz razloga jer je njegov suradnik Špirić dospio na crnu listu zbog korupcije.

Ono što je logički falično u cijelom ovom proglasu jeste činjenica da Komšić prešućuje da je njegov dugogodišnji suradnik, informator, kako vidimo sa fotografije,i medijski propagandist, Bakir Alispahić, koji je bio , ne znamo je li još uvijek i visoko pozicionirani član DF-a.

E sada tko je Bakir Alispahić? Taj čovjek nije na US crnoj listi zbog korupcije. Nego zbog sumnji na terorizam.US vlada stavila je Alispahića na “crnu listu” zbog njegove ključne uloge u fomiranju ilegalnog terorističkog kampa na Pogorelici koji je zatvoren nakon intervencije američlih vojnih snaga početkom 1996.godine. U vrijeme formiranja tog kampa Alispahić je bio ministar MUP-a BiH.

Tako da se može kazati da Željko Komšić koji šuruje s čovjekom koji je na US crnoj listi zbog terorizma smatra da je terorizam manje zlo od korupcije.

Naravno da Željko neće povući kandidaturu. Jer on do svoje riječi ne drži.  Odnosno možda i hoće. Ako mu naredi Alispahić. Ili tko li mu je danas već nalogodavac.

Komšić je poslao i pismo US ambasadorici Maureen Cormack u kojoj napominje kako je od napada na WTC tornjeve promijenjeno globalno shvaćanje terorizma.

U DF-u je promijenjeno tako da su prije par godina primili Alispahića u članstvo.

U svakom slučaju, Hrvati bi , nametnu li Bošnjaci Komšića, za predsjednika mogli imati čovjeka koji:

  1. želi ugušiti hrvatsku konstitutivnost
  2. čiji je suradnik Alispahić bio u Dusini kad je počinjen zločin u siječnju 1993-e i kad je hrvatskom vojniku izvađeno srce.
  3. čiji je suradnik dojučerašnji član DF-a, danas član SDP-a, na US crnoj listi zbog terorizma.
  4. kojeg na som mediju reklamira čovjek s US crne liste, osumnjičen za veze s terorizmom.

I to naravno nije majorizacija. To su građanske, univerzalne vrijednosti. Ne neke EU vrijednosti. Te neke gluposti o kojima priča glupi Čović.

Inače pitali smo Komšića prije tri tjedna, može li javno dati riječ bošnjačkoj i BH javvnosti da nitko od njegovih suradnika nikada nije udario majku iz Srebrenice.

Čekamo odgovor.

 

“Hrvati i Srbi shvatite,  Amerikanci će o vama i vašim politikama i liderima misliti što im mi kažemo, jer mi ih držimo. Mi smo ti koji odlučujemo”

NEW SCANDAL SHAKES THE US EMBASSY IN SARAJEVO: Who is leaking inside information to Bakir Alispahić, a man blacklisted in the USA?

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare