Published On: Sub, kol. 18th, 2018

Olivia Newton-John i John Travolta: Okupljanje na 40. godišnjicu kultnog filma

Prošla su četiri desetljeća prošla otkako je banda iz srednje škole Rydell pjesmom i plesom prodrla u srca tinejdžera diljem svijeta, no kultni film ‘Briljantin’ i dalje osvaja. Glavni glumci, dobra djevojka iz susjedstva Sandy (Olivia Newton-John) i zločesti Danny (John Travolta) sastali su se na 40. obljetnicu legendarnog filma.

Film je proslavio glavne glumce Johna Travoltu i Oliviju Newton-John, a na plesnim podijima još se uvijek vrte hitovi ‘You’re The One That I Want’ i ‘Greased Lightning.

Olivia Newton-John, dobra djevojka Sandy iz ‘Briljantina’ zablistala je u svjetlo ružičastoj košulji i tenisicama u istoj boji te bijelom odijelu, a John Travolta je odjenuo traperice i crni blazer kada su se pojavili u Samuel Goldwyn kazalištu u Beverly Hillsu Da su još itekako u formi pokazali su pred okupljenim fotografima kada su demonstrirali plesne pokrete iz kultnog filma koji slavi svoju 40. godišnjicu. To je bio razlog da su se ponovo našli evocirajući uspomene na nastanak filmske uspješnice.

‘Dok smo radili taj film i život nam se promijenio. Osjećam se vrlo zahvalno što sam bila dio projekta i što sam mogla raditi s Johnom’, izjavila je danas 68-godišnja Olivia Newton-John. Ona i Travolta su ostali su bliski prijatelji sve do danas. Zajedno su, među ostalim, 1983. godine snimili film ‘Dvije duše’, a 2012. godine objavili su božićni album. Podupirali su jedno drugo u teškim vremenima, ona njega kada mu je 2009. umro sin, a on nju kada je bolovala od raka dojke 1990-ih godina.

‘Skupa smo prolazili kroz lijepe i bolne životne trenutke. Imamo puno zajedničkih uspomena’, kaže 64-godišnji John Travolta.

Svojevremeno je priznao da je bio jako zaljubljen u Oliviu Newton-John, a čak je i lobirao da mu baš ona bude partnerica u filmu. Rekao je da ima fantastičan glas i da za ulogu Sandy na svijetu nema bolje osobe. Priznao je i da ga je ostavila bez teksta kad se iz ‘dobrice’ Sandy preobrazila u ‘vrućeg komada’.

Pošalji ovaj članak prijateljima: