OHR je protiv nasilja i primjene bilo kakve sile? O pa lijepo. To je nešto novo od tenkovskih pljačkaša tuđe imovine

Schmidt se još uvijek nije ispričao dioničarima Herc banke ća su njegovi prethodnici u po bijela dana “greškicom” popalili krivu banku , njima nametnuli imidž lopova a novac utrpali po kućama u Dubrovniku.

Nije nam poznato niti da je ukinuo permanentno nasilje koje je i dalje na snazi. Ne znamo sjeća li se hrvatska politička elita Ante Jelavića, al dok oni kao pripuzi ćuće oko Schmidtovog habeta kojeg mu je udijelio Komarica, Ante Jelavić, naš legalno i legitimno izabrani predsjednik živi u izgnanstvu. Iako je OHR ono nešto ka zareka se da će se baviti povratkom, Ante Jelavić je najživlji dokaz da OHR ne samo da nije pomagao povratak Hrvata nego je progonio van zemlje njegove predstavnike.

Zašto? Jer su se pobunili protiv rušenja Daytona.

Schmidt bi , ako je već plaćenik koalicije pedofila sa Zapada pa ne smije skidati Komšića s neustavne pozicije morao pokazati zrnu ljudskosti i ukinuti namještene političke optužnice koje su mu prethodnici naljepili Jelaviću.

Možda to njemu ne predstavlja ništa ali ovih dana je vidio što znači kad te netko cancelira na pola teritorija BIH.

Uskoro to više neće biti samo pola teritorija (evo još jedne prijetnje Schmidtu) jerbo je moguće da se i dio naroda hrvatskog (ovi što ih frartrusine ne ubijaju kulturom molitve i nečinjenja te ovi što nisu na proračunima) iziđe na ulice.

Vratite Anti pravo građanstva kolonijalni smradovi, vratite dioničarima _Herc banke otetu imovinu pa pričajte protiv nasilja.

U pismu koje je danas samoprozvani visoki predstavnik Christian Schmidt uputio članici Predsjedništva BiH, Željki Cvijanović, rečeno je kako nazivanje prosvjeda od 1. rujna „generalnom probom“ predstavlja implicitnu prijetnju konfrontacijom i nasiljem i kao takvo je samo po sebi opasno.

Nadamo se da predstavlja. I nadamo se da je po vas opasno. Kao i za sve nasilnike koji stoje iza vas.

I ako može jedan odgovor: Kako komentirate izjavu Madalaine Albright da je intervencija u Iraku i 500K mrtve iračke djece imalo smisla? Znamo da vas Muslimani u BIH to ne smiju upitati, ni vas ni Murpheya pa evo mi ćemo. Pitamo jer ste vi njihov pijun. A mi vaši Sadam Huseini.