Published On: Čet, lip 3rd, 2021

Ogromne gužve prema moru, kilometarske kolone na zagrebačkoj obilaznici

Prema posljednjim informacijama iz HAK-a, promet teče usporeno u kolonama vozila u pokretu na zagrebačkoj obilaznici (A3) u smjeru naplatnih postaja Lučko/smjer more (A1) – iz smjera Buzina 5 kilometara, a iz smjera Jankomira 3 kilometra.

Moguća čekanja i na granici

Zbog pojačanog prometa i trenutnih epidemioloških kontrola moguća su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom na ulasku u Hrvatsku te s Bosnom i Hercegovinom na izlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povećana je gustoća prometa pa se vozače moli za strpljenje i razumijevanje na autocestama: A1 Zagreb – Split – Ploče, između naplatne postaje Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika, A6 Rijeka – Zagreb između čvorova Bosiljevo II i Kikovica u smjeru Rijeke, A3 Bregana – Lipovac u oba smjera, A2 Zagreb – Macelj u smjeru Zagreba.

Vremenski uvjeti idealni su za vožnju, no zbog brojnih radova i privremene regulacije prometa na pojedinim autocestama, državnim, županijskim i lokalnim cestama mogućnost je poteškoća u prometu (povremenih zastoja i vožnje u koloni). HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x