Published On: Pet, tra 22nd, 2022

The Office of Halal Reptiles


OHR ili kako ga u šali zovemo Ured Visokog predstavnika u biti je Ured Halal Reptila. Niz kolonizatorskih faca provrtili su se kroz taj ured čineći uvijek istu stvar: Ispunjavali su želje SDA.

SDA je ponavjamo, jedina proteroristička partija na tlu Europe. I o tome postoji više CIA dokumenata koji to dokazuju.

Ured Halal Reptila svo vrijeme od 1996 na ovami podržava želje i snove jedine terorističke partije na tlu Europe.

Pa čak i nakon napada na WTC kada su otkrivene veze vrha SDA s Al Qaedom. Najdirektnija veza bila je slanje Al Qaedinog čovjeka u BH diplomaciju. SDA je smatrala da umjesto BH građanina, za probosansko pitanje i opstanak Bosne bolje je  da u NewYorku, 2001. godinje. gdje kule Velikog Satana za koji mjesec imaju pasti, građane BIH predstavlja osuđeni islamist Husein Živalj te Al Qaedin čovjek Abu Meali, vođa El Mudžahida i svjetski terorist, nego li neki domaći BIH građanin.

GORI SU OD SLAVE KUKIĆA: SDA se nikada nije ispričala građanima BIH što je u BIH diplomaciju poslala teroristu

Uostalom domaći BH građanin nakon pada kula ne bi pobjegao iz NYC i ne bi skrio i spalio tragove o Bin Ladenu kako su to učinili provjereni kadrovi Muslimankog bratstva i Al Qaede.

OHR je dakle i nakon ubojstva 3000 US građana, a što je u mnogoj Al Qaeda kući u Bosni prosljavljano do kasno u noć a i u heftu, nastavio opsluživati proteroriste u SDA.

Još prije pada kula SDA je poželjela da se u BIH nametne takav izborni zakon koji će Bošnjacima u FBIH omogućiti nametanje svakome i koga žel i koliko žele. Čiko iz OSCE-a Robert Barry imao je to pravo prema Ustavu. Ali nije imao ustavno uporište za ono što je donio.

I potom je nastavo hrvatski bunt. Iako je bunt bio u obranu Ustava kažnjeni su Hrvati a ne Robert Barry.

Ante Jelavić je morao pobjeći iz zemje. A da je ostao čekala bi ga dugačka robija.

U tom trenutku , počinje duga ljubav između OHR-a i SDA. Pa čak i nakon pada kula. I bijega Huseina Živalja i Abu Mealija u Europu. Nakon čega Abu Meali, ponavljamo, Al Qaedin čovjek, netragom nestaje da bi potom netko javio kako je eto zginuo u Alžiru i da ga ne treba više tražiti. How Yes No.

Al Qaedina stranka u BIH potom od Petritscha traži da nametne amandmane na Ustav, po pitanju konstiutivnosti al tako da sjebe Hrvate. I Petritsch to odrađuje. Zadnjeg dana na aerodromu.

Al Qaedina stranka kasnije je tražila smjenu Čovića i postavljanje Križanovića. OHR udovoljava i tome.

Tu i tamo ogranci SDA terorizma pucali su u taj vakat po Bosnama. Pokoji Handalčić, pokoje ubojstvo o kojem se nije smjelo pričati (Leutar). Jedino što znamo da nije bilo terorističkih napada po Liverpoolu i Beču. Odakle su dolazili Halal Reptili OHR-a.

Al Qaeda je potom ponudila OHR-u Lagumdžiju, kao oružje lakšeg podvaljivanja halal građanskog. Socijaldemokratu koji je toliko anacionalan da je na čelu Bošnjačkog instituta. I nije se sunetio!

Potom je OHR nametnuo Alijansu. Ustav je već dobro promijenjen u taj vakat. Suprotno međunarodnom pravu. Koje je u suštini tada i prestalo postojati a počelo je postojati šerijatsko pravo OHR-a u BIH.

Potom idu nametanja Željka Konšića, progoni hrvatske politike po sudovima otimačine medija, Istovremeno se OHR koncetrira i na Srbe te im se oduzima nadležnost po nadležnost.

SDA poželi, Al Qaeda odobri, OHR provede.

SDA je tako poželjela i novi Statut za Mostar koji je potom nametnuo Paddy Ashdown.

Jedino što znamo je da Ured Al Qaeda Reptila nikada nije nametnuo nešto što bi razljutilo SDA ili Al Qaedu. Ili bilo koji islamistički režim istoka. Jer bi time razljutili Bošnjake i morali bi napustiti BIH. A to bi značilo kraj kolonijalizma i ponovne pucačine po Europi. Ovako Srbi i Hrvati ostaju pogodni kunići za eksperiment. I u svakom trenu može ih se isprovocirati na sukobe, a potom se u BIH F-14kama i F16kama može uvoditi demokracija. A i Erodgan će poslati Barjaktar dronove.

Danas je 2022 godina. Odlazeći čovjek Al Qaede, Valentin Inzko kad je obavio sve što treba, otišao je na egzotična putovanja u Istočne zemlje gdje je Al Qaeda i rođena. I gdje slobodno šeće po režimima tih zemalja. Sve prema ugovoru.

 

SDA je poželjela nametanje zakona o negiranju presuđenih zločina. Inzko je proveo. Od tada u BIH imamo praksu da proteroristi otvoreno negiraju zločine Armije Abu Mealija i tvrde da Abu Meali nije nikom obredno otkinuo glavu, pa čak i da nije bio na vezi prilikom rušenja Twinsa a OHR šuti. Zakon vrijedi samo za Srbe i Hrvate. Njima se pomno pazi hoće li negirati neki zločin i onda im ide tužba.

SDA je prošli tjedan poželjela da Schmidt nametne odluku o prestanku važenja zakona o vlasništvu nad državnom zemljom, u  Srpskoj. Schmidt je i to učinio.

Ne treba stoga upirati prstom u Schmidta i pitati se hoće li nametnuti amandmane na Izborni zakon na takav način da će potlačenim skupinama u FBIH omogućiti dostojanstven izlazak na izbore.

Neće to Schmidt uraditi iz prostog razloga jer SDA to ne želi a njima u Berlinu , usred ovog rata Rusa s Ukrajincima, zadnja stvar koja im sad treba , jeste neki napad Al Qaede.

Dakle tu smo gdje jesmo.

BIH je zemlja kojom upravlja proteroristička partija i njeni pripuzići iz OHR-a.

Iz tog opskurnog, protudaytonskog, protueuropskog i proterorističkog Ofisa Halal Reptila.

 

 

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Tekbir za Marinu 8-) - pljuc za šuupka Macrona :(
Tekbir za Marinu 8-) - pljuc za šuupka Macrona :(
1 mjesec prije

Kad čovjek pogleda ove pogane face Zapadnih namjesnika 🙁 – tek tada shvatim zašto se ratovi vode – otkad je toljaga izmišljena 🙁 ! Pljuc…

Nema veze 😉 – vrijeme je za 5 minuta hrvatske kulture 😎 – kod nas nema Sinana, Hanke i sazlija 😎 !!!

https://www.youtube.com/watch?v=Xj3gU3jACe8&list=RDMM&index=9

Last edited 1 mjesec prije by Tekbir za Marinu 8-) - pljuc za šuupka Macrona :(
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Svaki čovjek lići na neku živuljiku: eto npr Severina liči na vjevericu, Hefri Bogart liči na vuka, a ovaj Šmit liči na pekinezera.

HercBosna
HercBosna
1 mjesec prije

Zgužvane gnjide! Sponzori đihada u bejiha,sponzori ISILa i Al kaide💩 i mrtve ih treba utuči!