Published On: Sri, srp. 4th, 2018

‘Odvratno je kako srpski i neki hrvatski portali pišu priče o etničkoj pripadnosti obitelji Subašić’

“Odvratno je kako srpski i (neki) hrvatski portali pišu priče o etničkoj pripadnosti obitelji Danijela Subašića. Jedino me zanima voli li netko Hrvatsku ili ne. A Danijel ocito voli Hrvatsku koliko najvatreniji! Bravo Danijel! #Vatreni”, objavio je odvjetnik Luka Mišetić na Twitteru.

Srpski mediji raspisali su se kako “Hrvatska slavi Srbina”, nakon što je naša reprezentacija na krilima Danijela Subašića izbacila Dansku u osmini finala Svjetskog prvenstva.

“Ništa bez nas! Komšije u šoku, Srbin odveo Hrvatsku u četvrtfinale!”, piše Alo.

 Pod naslovom “TKO JE SRBIN KOJI JE ODVEO HRVATE U ČETVRTFINALE SP: Subašićevu ženu otac Hrvat PREBIO i htio je ubiti JER SE UDAJE ZA SRBINA! A, danas ga i tast (punac) slavi” beogradski Kurir među ostalim piše: “Danijel je po ocu Srbin, što njegov punac nije mogao podnijeti. Prije 11 godina Ante Bozza je prebio svoju kćer Antoniju, jer se htjela udati za Srbina! Čak su hrvatski mediji izvještavali kako je prijetio da će je zaklati!”

Izvlačili su i navodnu Subašićevu izjavu: “Ja sam Srbin, a Antonija je Hrvatica, koja je svoju ljubav pokazala dolaskom k meni”.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer