Published On: Pet, stu 9th, 2018

Odvjetnik Nobilo: Otac Davida Dragičevića iz očaja pravi slučaj za medije

Odvjetnik Anto Nobilo nije više dio međunarodnog tima sastavljenog za utvrđivanje okolnosti o stradanju Davida Dragičevića, a u razgovoru za FTV, čiji su isječci objavljeni je rekao da je istina da je 21-godišnjak ubijen, ali da ga nitko nije silovao, masakrirao i da njegovo ubojstvo nije zavjera policijsko-tužiteljskih organa.

Nobilo je naveo da je slučaj blizu rješenja jer se zna gdje je ubijen, kako je ubijen, ali da se ne zna tko ga je ubio – zbog čega je stvorena iskrivljena slika u javnosti o samom slučaju ubojstva.

“Davor Dragičević je očajan čovjek, sve mu praštam i sve ga razumijem. Ali određene političke strukture su mu davale pogrešne informacije. Njima odgovara da je bio masakriran, da je silovan… Nitko ga nije silovao, nitko ga nije masakrirao, nema nikakve zavjere policijsko-tužiteljskih organa, to nije istina”, rekao je Nobilo.

Podsjećamo, Ifet Feraget ostaje jedini odvjetnik obitelji stradalog banjalučkog mladića Davida Dragičevića. U odvjetničkom timu bili su još Duško Tomić i Anto Nobilo.

Davor Dragičević i dalje tvrdi da je “vrh RS-a i tužiteljstva umiješan u ubojstvo njegovog sina”.

d2_nobilo