Published On: Uto, lis 5th, 2021

Održan Festival tenisa Posušje 2021.

U spomen na velikog čovjeka, divnog prijatelja, trenera i istinskog ljubitelja tenisa, u Posušju je u organizaciji Tenis akademije Sportland i SC ”Adeo” protekli vikend odigran Memorijal „Vito Ćorić“.

Na tradicionalnom Festivalu tenisa nastupilo je preko 90 mladih tenisača i tenisačica iz teniskih škola: Široki Brijeg, Sarajevo, Ljubuski, Mostar, Posušje, Međugorje, Bugojno, Uskoplje i  Trebinje.

Natjecalo se u čak pet kategorija i svi su bili pobjednici. Prema riječima organizatora,  cilj ovakvog projekta je poticanje djece na bavljenje sportom i na brigu o svom zdravlju.

Rezultati:  

Crveni tenis

Dečki

1. Petar Dodig

2. Josip Dodig

3. Marko Tomić/Petar Lončar

Cure

1. Barbara Pehar

2. Milica Musa

3. Karla Galić/ Bruna Mandić

Crveno-narančasti

1. Iva Ivanković

2. Anđela Galić

3. Mara Ivanković

Narančasti tenis

Dečki

1. Kvesić David

2. Vlaho Nikola

3. Petrović Karlo/Dodig Petar

Cure

1. Sulaver Natalija

2. Čuljak Mirta

3. Ćuze Nikolina/Bokšić Klara

Utješni:

1. Mirjana Krezić

2. Uma Karabegović

Zeleni tenis

Dečki

1. Faris Juklo

2. Ćoric Jure

3. Sabljić Julijan/ Tomić Matej

Utješni:

1. Zovko Gabrijel

2. Sabljić Antonio

Cure

1. Iman Vejzović

2. Pihljak Iris

3. Begić Petra/Uma Hasanagić

Utješni

1. Uma Karabegović

2. Misir Josipa

”Jako smo sretni i ponosni što smo mogli na ovaj način izraziti poštovanje i zahvalnost pokojnom Viti Čoriću za sve što je dao svima u našoj teniskoj obitelji. Zahvaljujemo našim sportskim prijateljima na jednom divnom teniskom vikendu i veselimo se sljedećem vikendu kada nas očekuje Junior Cup”, rekla je Mara Zovko, predsjednica Tenis akademije Sportland BiH.

Ovaj projekt podržale su i brojne tvrtke: JP Elektroprivreda HZHB, Mepas, Lukas Nakić TP, Kamir. Sportland akademija održava teniske treninge kroz razne programe (igraonica, tenis škola,  teen tenis,  play and fun itd.) na terenima sportskog centara Adeo u Posušju i TC Njivice u Širokom Brijegu.

Sportski centar “Adeo” nastavlja s promocijom sporta u Posušju, kako svakodnevnom ponudom teniskih i nogometnih terena tako i organizacijom raznih događaja.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare