Published On: Ned, pro 2nd, 2018

Određen jednomjesečni pritvor Milošu Obradovu koji se dovodi u vezu s ubojstvom sarajevskih policajaca

Županijski sud Sarajevo odredio je jednomjesečni pritvor osumnjičenom Milošu Obradovu, koji se dovodi u vezu s ubojstvom policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića u Sarajevu, javlja Dnevni Avaz.

Tužiteljstvo Sarajevske županije pritvor je zatražilo zbog opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati istragu utjecajem na svjedoke, prikrivati dokaze, potom zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi osumnjičenog moglo doći do uznemirenja javnosti.

– U kritičnom periodu Obradov je sudjelovao u tuči, ovom prilikom na sreću. Tuču je dokumentirao MUP RS. Postoje službene zabilješke, prekršajni nalozi, postoji videonadzor da se to dogodilo. Postoji snimak njegovog odlaska kući, postoji konverzacija s prijateljima. On nije nikako mogao biti na dva mjesta u isto vrijeme, sudjelovati u kaznenom djelu i s nekim s dopisivati. Mislim da je Miloš Obradov pogrešna osoba u ovom trenutku – kazao je odvjetnik osumnjičenog Obradova Bojan Veselinović, nakon okončanja ročišta./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare