Published On: Uto, kol 24th, 2021

ODGOVOR NA DIPLOMATSKO NASILJE: BIH će definitivno imenovati Visokog predstavnika za Njemačku i SAD. Merkel i Biden uopće nisu zadovoljni izborom niti imenom dotičnog…

Za imenovanje visokog predstavnika koji u nekoj trećoj zemlji ima ovlasti jače od predstavnika te zemlje kako vidimo nije potrebna suglanost Vijeća sigurnosti. Imenuje ga se tek tako, dogovorno, zapravo i nije bitno kako, a BH građanin koji bude imenovana za visokog predstavnika za USA i Njemačku, prema odlukama BH stranaka imat će bonske ovlasti.

Moći će smijeniti Bidena, Merkelovu ili staviti Bidena ili Merkelovu na BH crnu listu ako ne budu radili ono što im BH visoki predstavnik naredi.

Kako saznajemo Visoki predstavnik BIH za USA i Njemačku, neće biti priznat od tamošnjih vlasti. Američki političari i njemački, uopće takvo nešto niti ne komentiraju, te smatraju da se radi o medijskim floskulama.

Međutim kada saznaju ime, o tome koga BH šalje za Visokog predstavnika nad Njemačkom i SAD-om, čisto sumnjamo da će nastaviti šutjeti.

Naime prema onome što se sve otvorenije govori, kao osvetu za uništenje BH ekonomije i međunacionalnih odnosa, BH političari planiraju za visokog predstavnika nad SAD-om i Njemačkom postaviti nit manje nit više nego Jerku Ivankovića Lijanovića.

Informacija se pojavila jutros, a njemačke i američke reakcije očekuju se tijekom dana.

Navodno je američki raketni nosač nakon ove informacije poslan iz smjera sredozemlja ka američkoj obali sa šifrom: “hitno polazi kući, domovina je ugrožena”.

Tekst je satirična reakcija na činjenicu, da je netko u nekoj birtiji u Sjevernoj Njemačkoj odredio tko će doći u BIH i zauzeti poziciju Boga, bez da je isti taj netko u Njemačkoj, uopće si postavio pitanje je li ovdje žive domorodci ili neki ponosni ljudi. I imamo li mi nešto protiv tog da nam se božanstva imenuju po njemačkim birtijama?

I koja su naša posljednja sjećanja na oktroiranje njemačkih vlasotdržaca-bogova, tu u našoj zemlji.

Poskok.info 

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x